Fun facts

Vad är Nellie bäst på:

– Hmm. Det är nog att vara social, prata/ diskutera, att rida igenom en häst ett helt pass, att lukta- har världens bästa luktsinne, jobba långa dagar och att säga exakt vad jag tycker;)..

vad är Nellie sämst på:

– Det skulle nog vara att plugga. Rent generellt. Jag tar mig inte tiden till att sätta mig och plugga. Och när jag väl gör det så har jag i princip inte fattat någonting. En annan grej är att jag har svårt att släppa saker. Speciellt om man bråkar & säga elaka saker. Jag är en person som oftast inte säger elaka kommentarer, verkligen bra på att hålla mun. Så jag tar illa vid mig om någon säger elaka saker i stundens hetta och har svårt att släppa det sen. Om personen i fråga inte fattar att det var fel så att säga. Envisa jävlar + jag = 0.

Vad tycker Nellie är roligt:

– Finns nog mycket. Att umgås med vänner diggar jag, att tävla det gillar jag, att vara hemma & chillar det gillar jag, att jobba det gillar jag. Vet inget speciellt, jag brukar att gilla det mesta!

Vad tycker Nellie är tråkigt:

– Att åka bil för då somnar jag bara. Tar serr 5 min. Sen att vänta på tävling till min start. Verkligen sämst på det, blir otagg. Det är tråkigt att tjafsa med människor, tar så mycket energi. Varför inte bara göra det enkelt liksom!

Har Nellie någon hemlighet:

– Just nu har jag nog inte det. Eller jo, för er har jag faktiskt två stycken. Men mina vänner & familj vet om det!

Vad ser Nellie fram emot right now:

– Jag skulle säga hela 2018. Har en stor nyhet som släpps snart som kommer att vara en stor del av 2018. Jag fyller 18, jag kan ta mitt körkort, har gjort min egen tävlingsplanering, kanske ska dra och resa med kompisar, utveckla min relation med en person som jag just nu diggar, Ja, 2018 är speciellt för mig, det känns så iallafall.

Bästa just nu för Nellie :

Att jag ska tävla till helgen & Stockholm trip nästa vecka. Men det bästa är nog att allt känns så enkelt just nu. Med liksom vänner, hemma, hästarna, jobb. Med typ allt. Sitter bara och väntar på att något Stupid ska hända typ.

Igår saknade jag verkligen Hilda mycket. När jag skulle lägga mig så såg jag att hon var i Höllviken och mellanlanda. Hon är ju påväg till Spanien nu. Så det kändes jobbigt att hon var så nära mig på något sett.

Nu ska Lux & Laissa till Hagahill och hoppa bana!

9 thoughts on “Fun facts

 1. Hej Nellie! Vilket år det verkar som att du har framför dig! Jag såg i ett inlägg härom dagen att du använder Free Jumps, men vilken modell är det och vad heter den? Jag är lite inne på att införskaffa mig ett par, och skulle vilja veta vilken du använder! Jag rider bara på hobbynivå, så har fram tills nu bara haft ett par helt basic stigbyglar från Hööks, men det är inga säkerhetsstigbyglar, vilket jag känner att jag faktiskt vill ha. Skulle vara kul att veta!
  Du är grym på det du gör och verkar som en toppentjej- you go girl!
  Kram

 2. Hej, tänkte bara fråga om du inte kan berätta hur du går igenom din tävlingsdag. Eller förbereder sig. Jag är sån att jag blir sååååå nervös, rädd att glömma banan och är spänd enda tills man typ har hoppat klart banan. Hur får man det är släppa?
  Även fast det är låga hinder så blir jag jättenervös så tips inför tävling hade varit superbra!

 3. Hej, jag har en fråga, jag skaffade ett sto på 19 år för 3 månader sedan. Har väldigt svårt att hitta fram till henne, känns inte som att vi klickar riktigt, vill verkligen att det ska göra det. Men hon vågar inte vara utan sina hästkompisar och känner sig inte trygg med mig alls. Har du några tips på vad jag kan göra? :/

 4. Tycker det är så tråkigt att en så pass stor bloggare som du inte tar bloggen mer seriöst. Det känns inte som du lägger ner särskilt mycket tid på din blogg och dennes utseende. Sönderpixliga mobilbilder och reklambilder i så oändligt blandade storlekar. Slarvigt skrivna inlägg med mycket slang. Visst, mobilbilder kan vara mysigt ibland. Men det känns så oseriöst när du har utrustningen till att skriva bra och seriösa inlägg med kvalitativa bilder. Det känns som att du inte längre har båda fötterna på jorden utan börjar sväva iväg på kändis-molnet och lever på dennes glans. Tyvärr…

  • Så länge man förstår vad som menas så tycker jag, det inte alltid behöver vara så genom arbetat och perfekt. Det tillrättalagda och retuscherade känns bara opersonligt och dött.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *