Produkter jag gillar i hästväg!

Just nu, Trust baby pelham. Gillar egentligen alla Trustbett, eller de flesta iaf. Men här är ett som Joe tävlas på nu.

Horseware täcken har typ alla mina hästar inne. Både i 100 gram & 200 gram. Har även tjocka sådana med hals som är i 400 g. Tycker att dom ligger bra, Skaver inte osv. Bra material!

Sen träns ifrån Ps vet ni ju. Men jag gillar verkligen ”High jump” modellen. Det har Joe också nu, samt Hilda hade alltid det. <3 tycker det är snyggt också på dom flesta hästarna.

Arnika gel, tar efter ett tufft pass, tex träning , tävling osv.

Berisbett är grymma. Faktiskt! Tips!

Grymma när man ska longera. Fått mkt frågor vart mina kommer ifrån , köpte mina på hööks förra året. Jätte bra bär man longerar hästarna!

Lite tips

10 thoughts on “Produkter jag gillar i hästväg!

 1. Joes pelham är inget babypelham dock. Ingen stor sak men sett att du skrivit fel tidigare med, tänker att det kan vara bra kanske om du vet skillnaden och inte lär folk fel liksom 🙂

 2. Just det täcket som du har visat på bild är ett av dom som skapar mest skav på hästar enl egen erfarenhet. Tänkte på Majsan, om hon har ett eller liknande så kanske du ska leta upp ett som passar bättre.

  • Jag hade jätte stora problem med skav på en av mina hästar. Tillslut gick jag och köpte (mest på måfå) ett FairField täcke på Hööks. Jag bara tog ett och… Skaven var historia! Jag trodde knappt mina ögon! Då insåg jag att de dyraste täckena inte var det bästa. Det nya täcket höll fint, inget skav som sagt och höll min häst både varm och torr =) Super nöjd häst och matte =)

    • Täcken sitter ju olika på olika hästar. Får dom skav passar det inte. Kan vara så enkelt som fel storlek bara.

     Mina får inte skav av hw men av typ allting annat..

 3. Älskar Horsewares täcken, dom passar nästan alla hästar! Blev lite nyfiken på vad det sista var för något, det du longerade med. Det har ju spännen på båda sidorna så det är väll ingen vanlig longerlina? Eller är det någon slags inspänning? Aja tacksam för svar <3 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *