Hoppclinic med mig på Staffanstorps ridsportförening

Fick en förfrågan att komma till Staffanstorps ridsportförening och ha en Clinic. Fått tacka nej till de flesta förfrågningar just pga tiden . Men Skåne i mitt hjärta och en trevlig inbjudan så kunde jag inte tacka nej.

Några ryttare kommer träna för mig och jag kommer samla all info som är bra att ha med sig när man gör sin resa på hästryggen.

Var: Staffanstorps ridsportförening

När: 17 mars kl 15:00

Jag har själv vart på massor med clinics. Vissa superbra andra mindre bra. För mig är det viktigt att förmedla tips som de flesta kan ta med sig hem oavsett nivå . Jag har utbildat många av mina hästar själv och gått en lång resa. Vad ska man tänka på ? Vad har jag fått ut på mina landslagsträningar och hur nåt man sin mål ?

Hoppas vi ses.

All info HÄR

4 thoughts on “Hoppclinic med mig på Staffanstorps ridsportförening

    • Hej
      Vi har börjat att tänka och arbeta med hjärtat på vår förening, för att få fler medlemmar att känna inkludering. För att i framtiden nå ett mer naturligt deltagande i arbetet på och kring vår verksamhet. Och att få fler att känna sig välkomna och att man mår bra av att vara på klubben. Då har vi tänkt att satsa på må bra saker 2019 och skulle vilja börja med att kunna erbjuda våra medlemmar en minnesvärd föreläsning/clinic. Vi undrar därför hur det ser ut kring dig inför våren:) och om vi skulle kunna få ett prisförslag. Det skulle vara jättekul om möjligheten fanns om du skulle kunna komma till vår förening. Återkom gärna med uppgifter så kan jag ta med det till vår styrelse. Föreningen lägger i Värmland. Tack:)

  1. Hej Nellie!
    Såg precis din instagram video. Asså jag är sååå imponerad på din sits! Din rumpa nuddar knappt sadeln efter du har hoppat första hindret. Hur gör Du? Vad är din hemlighet? Jag har problem med min rygg så försöker träna den så gott jag kan. Men i sadeln känner jag mig inte så stabil som jag vill vara i en lätt sits… Snälla ge mig några bra tips!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *