Hoppclinic med mig på Staffanstorps ridsportförening

Fick en förfrågan att komma till Staffanstorps ridsportförening och ha en Clinic. Fått tacka nej till de flesta förfrågningar just pga tiden . Men Skåne i mitt hjärta och en trevlig inbjudan så kunde jag inte tacka nej.

Några ryttare kommer träna för mig och jag kommer samla all info som är bra att ha med sig när man gör sin resa på hästryggen.

Var: Staffanstorps ridsportförening

När: 17 mars kl 15:00

Jag har själv vart på massor med clinics. Vissa superbra andra mindre bra. För mig är det viktigt att förmedla tips som de flesta kan ta med sig hem oavsett nivå . Jag har utbildat många av mina hästar själv och gått en lång resa. Vad ska man tänka på ? Vad har jag fått ut på mina landslagsträningar och hur nåt man sin mål ?

Hoppas vi ses.

All info HÄR

3 thoughts on “Hoppclinic med mig på Staffanstorps ridsportförening

  1. Hej Nellie!
    Såg precis din instagram video. Asså jag är sååå imponerad på din sits! Din rumpa nuddar knappt sadeln efter du har hoppat första hindret. Hur gör Du? Vad är din hemlighet? Jag har problem med min rygg så försöker träna den så gott jag kan. Men i sadeln känner jag mig inte så stabil som jag vill vara i en lätt sits… Snälla ge mig några bra tips!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *