Söndag

Början är i samarbete med PS Of Sweden )

Som ni säkert sett då har Ps släppt sin klädkollektion. Så coolt verkligen. Jag har fått hem mycket kläder som jag nu testar. Älskar stilen, verkligen fashion fast man bär det i stallet & skitig miljö. Här har vi en outfit. ”Bomber” jackan i navy, ett par ridtights som sitter sjukt bra på. Samt att på sidan har dom en stor ficka med grip, där kan din telefon vara när du rider och den åker inte ut, vilket är super Nice! Sen tog jag ett skärp till i brun färg & guld! Like it!

Dagen till ära- söndag blir att alla hästarna ska ridas. Jag & mamma är i stallet ensamma idag. Få tag på vår hovslagare som har mycket att göra, gå en pw och sen ha söndag. Jag sov i Malmö inatt #secretwhy, men jag hade en chill kväll. Helt oplanerat & bara trevligt. Nu sitter jag på tåget påväg hem igen. Nu väntas det spänning över hur det ser ut hemma skulle jag vilja säga;).. vad gör ni idag? Något funny!

One thought on “Söndag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *