Renovering @home

När jag kom hem ifrån stallet var det rena kaoset hemma. Vi har kommit på att vi ska byta rum med varandra och gästrummet där nere ska göras om till walk in closet som jag & smilla ska ha gemensamt. Vi tar kläder ifrån varandra 24/7 och sedan inte har en aning om vem som är vems & vart vi lägger det när nästa person vill ha just den tröjan, ni fattar. Vilket resulterar till världens syskonbråk.

Mitt rum tar mamma och pappa, känner väl sådär då det är finast och så stort…. men Jaja. Jag sover liksom bara i mitt rum & har 5273839 kläder och smycken osv. Där av behöver jag inte så stort längre när vi får ett helt rum där nere för kläder, skor , smycken osv. Jag tar smillas rum & smilla har mamma & pappas rum. Skiftar helt enkelt haha.

Jag vill få in en rosa/ beige heltäckningsmatta i mitt rum, sen ett sminkbord med belysning & en puff att sitta på. Det ska jag köpa. Nu är det kaos men kommer att bli jätte fint.

3 thoughts on “Renovering @home

  1. Hej! Kan inte du göra en liten ”youtube-serie” när du fixar ditt rum. Skulle vara kul att se på😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *