Lägger om planen & en trip till DK

Denna vecka blir jag borta 2 dagar på jobb. Jag ska till Norrköping till en av mina sponsorer på massa kuligheter,ska bli så galet roligt. Mamma har galet mycket att fixa med inför Tessie`s monter på Horseshow så jag får lägga om mina träningar lite. Nån häst ska till HagaHill & vissa ska trimmas hemma & nån borta. Smilla får trimma Lux när jag är borta, mamma lina nån & en tjej i stallet trimma en annan. Man får pussla helt enkelt & det är viktigt för mig att våga lämna över ansvaret till nån annan.

Johanna som var me mig på Absolute Tour under 14 dagar är en klippa, big time. Hon ska jobba för mig med hästarna när jag är på Horseshow. Litar på henne fullt. Hon kommer till helgen & ska gå med mig & se hur allt funkar. Söndagen tävlar alla hästar!

Funderar du att tävla internationellt i år?

Då har jag ett tips till dig & din familj. Absolute Horses har en C staevene 13-15 pril. Det innebär att den tävlingen går från 1m – 1.30 som högsta klass. Perfekt för er som inte tävlar de högsta klasserna & vill få rutin & erfarenhet.  1.30 ger som högsta klass & det är kanske perfekt om man har nån yngre häst eller två hästar på olika nivå. Jag ska dit med alla mina hästar (kändes som ett bra val när inte Arezzo blev av). Absolute Horses är en anläggning av klass & det är så enkelt att hitta. Perfekt att starta sin internationella karriär där. Tar ca 4 timmar från bron. Hett tips!

 

Nästa tävling de har är en B staevne 4-6 maj. Det innebär att högsta klassen är 1.45 & startar på 1.20. Kanske har du fått smak på att åka ner igen & hoppa? Jag kommer även hoppa den tävlingen med alla mina hästar. Danmark ger perfekt rutin för mig detta året & just den tävlingen ger bra erfarenhet att våga hoppa lite högre med Lux & Majsan. Kan varmt rekommendera er att åka!

Tävlar du ponny så har de en C staevne för ponny & häst 10-13 maj. Kanske du har ponny & är sugen på att hoppa utomlands? Be mamma eller pappa kika in på denna sida

Att tävla utomlands är kul & ger en sjukt bra erfarenhet. Förstår att inte alla har den möjligheten . Men är man på G att under 2018 vilja prova så kan jag rekommendera Absolute Horses & deras tävlingar i olika nivåer.

Hoppas vi ses där!

Åker ner veckan efter Horseshow för en plåtning & snackar lite om kommande tävlingar. Har ni frågor som ni vill ha svar på släng in en kommentar så kolar jag upp det & svarar i ett eget inlägg!

 

 

16 thoughts on “Lägger om planen & en trip till DK

 1. Vad går det i för klasser med ponnysarna? Är det klasser för alla kategorier?
  Skulle behöva lite rutin från tävlingar utomlands!

 2. Hej, är väldigt sugen på att åka internationellt men tycker att det är så svårt att förstå hur det går till, allt från anmälning och pass till resa och regler osv. Skulle vara super om du som varit på internationella tävlingar skulle vilja förklara hur allt går till och vad man måste tänka på innan och under tävlingarnas gång 🙂

  • Jag med! Är extremt sugen på att åka till absolut horses 4-6 maj. Men vill veta mer om hur det går när man ska tävla, allt från ansökan till tävlingens slut. Jag kan inte hitta tävlingen på deras hemsida eller fei:s

 3. Hej
  Hur fungerar allt, från anmälan till uppstallning, pass, veterinär osv, man vill gärna beräkna lite på vad de kostar och hur de funkar.
  Skulle gärna vela åka med min!

  Mvh
  Linnea

 4. Hej!
  Följt din resa ett bra tag & det jag älskar med din blogg är att man kan klicka in här & få en bra känsla & klicka sig ut härifrån med ett leende på läpparna, det är otroligt hur inspirerande du är. Jag bor i Norrköping så undrar vart du ska va. Där lät jag som en stalker men hade vart superkul om man kunde få se dig!

 5. Hur går det med dina föräldrar? Du har inte nämnt din pappa på länge 🙂 och grymt jobb du gör med hästarna förresten! Keep it up💪

 6. Precis som många andra här säger, gärna förklarat mer om hur de går till med anmälan, betalning, pass/FEI pass? osv.
  Har ett par av mina hästar som skulle vilja testa på tävlingarna utomlands.

  Kram

 7. Jag vill också veta hur anmälan går till. Är jättesugen på att åka men känns ”krångligt” men kanske bara som man bygger upp i sitt egna huvud…
  Kram på dig!

 8. Alltså det här med Nellies föräldrar… Jag kan förstå att folk undrar lite, jag har också märkt av en viss skillnad. MEN, och det här är viktigt: det är Nellie som valt att vara en offentlig person. Inte resten av hennes familj. Så vad de gör eller inte gör, har ingen annan något med att göra.
  Vill inte låta otrevlig, men jag tycker det är lite respektlöst att fråga om andras privatliv och förvänta sig att de ska ”hängas ut” (som i delas information om)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *