Zamina är på G

Vilka fina hästar idag. Allihopa briljerade. Joe hoppade på ett nytt bett och hoppade ganska stort idag. Det är sådan skillnad på hans galopp. Så Nice verkligen!

Zamina var sist ut. Eftersom att hon har vart skadad lite till & från som ni vet så har jag aldrig riktigt kunnat komma igång med henne igen. Var igång med henne till absolute horses förra året i sep och hoppade. Men då blev hon lite halt tyvärr… Blev snabbt bra igen dock. Där av har jag inte orkat pgr av besvikelse osv . Att sätta igång henne igen ordentligt inför tävling så att säga har bara inte funnits tid för. Motivationen gick ur för mig när det har vart lite upp & ner med henne. Så tråkigt med oärliga människor här i sporten.

Smilla har ridit henne nu ett tag, tränat, tävlat och det har gått super. Zamina är top fin. Dock är inte Zamina riktigt smillas typ. En tjej i stallet har tränat för mig i mina grupper på henne för att hjälpa mig när jag ej hinner rida henne. Jag trimmade henne idag och hoppade. Hon är ju fullt igång och vart länge. Men smilla har ridit mestadels. SÅ fin hon var idag. Hoppade 1.50 på henne som ni ser här… alltså den lilla hästen har så mycket scoop!

Om jag kör med henne & att hon ” håller ” på den nivån som jag köpt henne för så har jag tre hästar på samma nivå. Och lille Joe underifrån. Häftigt!

Nu har vi ägnat hela efm för bloppis. Säljer en del saker. Kavaj, kläder, skor, väskor , jackor osv. På smillas bloppis insta: Smillabloppis

Har så mycket saker som bara ligger och tar plats.

6 thoughts on “Zamina är på G

  1. Är Tore helt borträknad ur dina hästar nu och helt Smillas? Eftersom du har tre på samma nivå och så Joe. Tore är väl typ däremellan?
    Förstår att det är tufft att få ihop med alla hästar när de är på lite olika nivåer och man vill ha alla startade lagom mycket osv, så förstår så om du låter Smilla ta över Tore, men lite tråkigt ändå för jag gillar dig och han som ekipage. Men Smilla rider ju honom jättebra så menar absolut inte att de inte är ett grymt ekipage, för det har de ju bevisat att de är!

  2. Det är ju jätteroligt att Smilla återupptagit sitt intresse och att hon får ha/rida en fin häst som Tore som ger henne självförtroende. Att ägna tid åt hästar i tonåren är nog bland det bästa. Nellie, du verkar vara en super go syrra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *