Trött men ändå inte

Precis. Jag borde vara trött But No. Åkte hem en snabbis efter att jag hoppat av tåget och bytte om till stallkläder. Började att rida Laissa som dessutom var väldigt fin. Jag är inne i ett mode nu där jag gallopera sjukt länge i våda varven, in på två volter, fyrkanten, lätt sist tre varv och bara gallopera på, sen in på ”jobb ” igen. Vill verkligen stärka den stora galoppen på dom som också behövs på dom stora ytorna ute så man slipper få trötta hästar på dom två sista hindrena tex.

Övade också på att hoppa två sockerbitar som stod med något mellanrum bredvid varandra- landa i rätt galopp och hålla den stora galoppen in på dom men komma in i botten på sockerbiten. Och där handlar det mycket om rytmen tycker jag.

Lux jobbade på exakt likadant och var fin. Men den heffaklumpen blir ju aldrig trött eller svettig. Hade kunnat gå två pass till. Men super fin! Joe lösgalloperades i manegen, eller ja… jag fick springa framför och han efter mig. Hej mammagris deluxe.

Fin bild på mig och Elin ifrån igår! Gillar den tjejen skarpt!<3

5 thoughts on “Trött men ändå inte

  1. När jag läser din blogg får jag intrycket av att du rider väldigt mycket på ridbana.
    Hur mycket rider du i skogen och på vägar med tanke på att varierat underlag är väldigt viktigt ur hållbarhetssynpunkt.

  2. Hej.
    Undrar var/hur du festar då du är ute? finns det klubbar å såna ställen som tar in minderåriga även om det serveras alkohol? Eller kommer du in utan legg? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *