Happy day

Vilken bra dag. Kommer hem från lite ärenden och där står ett paket MED MIN NYA HJÄLM. Alltså det facet på mig, SÅ nöjd och förväntansfull. Jag kan bli kär i en hjälm. Svar JA!

Miss shield modellen, Shadow Glossy. Den är alltså glansig med lite glitter i typ. Sjukt kaxig och blänker as Fuck! Så sjukt snygg och dem ger mig en kaxig look men också väldigt stilren. Jag är SÅ trött på allt bling bling och glitter. Den här passade perfekt och var precis lagom. Vad tycker ni?

Mitt namn på sidan. <3

Så glad. Nytt år, ny hjälm. Kanske är det tur i den här? Älskar den verkligen!

32 thoughts on “Happy day

 1. Snyggt och proffsigt med namnet på sidan!
  Men annars, nja, inte min typ av hjälm. Gillar inte miss shield-modellen och tycker det blir lite mycket med både superglansig och glitter osv. Jag är personligen mer för mer stilrena och typ ”enkla” hjälmar, så jag skulle inte vilja ha en sån. Förutom namnet på sidan som sagt, gillar det sjukt mycket!

  • Du får tycka som du vill. Att du är avundsjuk är ju inget att hymla om, tråkigt. Jag själv blir glad när det går bra för andra och glädjas åt folk. Livet blir enklare då:)!

   • Ovanligt att du alltid drar ”avundsjuk” haha man är inte alltid avundsjuk. Ledsen att sanningen tar på dig, du tar åt dig. Glädjs mig åt andra men fruktansvärt trött på ditt struntprat. Tycker ofta du är klok men på senaste har du verkligen tappat det. Tyvärr.

   • Du måste ändå ha lite förståelse för att du är bortskämd. Sen är det inget fel med att vara det. Du har flera hjälmar som kostar flera tusen som du får sponsrat.. Många har inte råd med en hjälm för 500.. Jag själv tycker jag är bortskämd även fast jag själv betalar för min hjälm för 1500, ja menar jag kunde ha köpt en betydligt billigare hjälm som fyller exakt samma funktion men jag väljer att skämma bort mig med en något finare.

    • Om man ska kritisera andra, i detta fall Ni anmärker Nellie, så ska det vara befogat. Ordet bortskämd innebär klemig, ouppfostrad, kräsen, divig, vi som läser Nellies blogg till vardags känner inte igen henne i någon utav ovannämnda synonymer.

     Allt handlar om att leva efter sina tillgångar, ska den som kämpat inte få njuta av resultatet för att det finns andra som inte har kommit lika långt i sin väg i livet. Själv red jag turridning 1 gång om året i en lånad plast Jofa hjälm fram tills 15 års ålder för vi hade inte de ekonomiska förutsättningarna, jag sitter inte här och slänger gliringar för det, jag gjorde som Nellie, jag skapade mina egna förutsättningar när åldern var inne.

    • Vilken tur att det är helt gratis att starta en blogg och tjäna pengar på det, go for it så kan ni snart också ha lite fina hästar sen och köpa precis vad ni vill för era pengar. Har man pengar varför skulle det vara fel att spendera dom? Blir man då direkt bortskämd för att man tjänar pengar på sitt jobb?

     • Man blir direkt bortskämd när man lägger sjuka pengar på ett objekt som man redan har flera av, som ej ger en någon ny eller bättre funktion, man tar det för att man kan få det. Jag anser att det är bortskämt . vad är annars bortskämdhet..?

     • man ska byta hjälm typ var tredje år och så finns det nya regler ang hjälmar, så vissa hjälmar är ej godkända att använda oavsett tävling/träning.

  • Superbortskämd. Verkligen. Försörjt sig själv och sina hästar i flera år och är inte ens 18. Men det gör väl alla barn/ungdomar? Eller? Hon förtjänar det säger jag!

   • Nej samshield behöver man aldrig byta, man skickar in dem och får dem kollade samt fixade gratis så du kan ha samma hjälm i flera år.

    • Ja men så bra, då är ju Nellie båda miljömedveten och tänker långsiktigt genom att köpa en reparerbar hjälm. Det kan ju också vara skönt att ha extrahjälm efter ett svettigt pass med så många hästar att rida eller om olyckan är inne så kan man ju inte pausa sin satsning på denna nivå i invänta på en ny hjälm. Bortskämdhet och driv brukar ofta inte gå hand i hand.

 2. Jag tycker den är stilren och snygg, fastän jag inte gillar den breda skärmen riktigt; tror den kom till i typ Californien för att hålla borta solen? Tyvärr (…) har vi inte det problemet här… Men den blir fin på dig! Fint med ditt namn där!!

 3. Ni som kallar Nellie bortskämd, vad vinner ni på det egentligen? Nellie är otroligt målmedveten och lever verkligen upp till sitt motto ”vinna eller försvinna”. Att det gått bra för henne inom ridsporten är en självklarhet, det hade ju varit sjukt konstigt annars eftersom hon är så framåtsträvande och verkligen vet vad hon vill.
  Istället för att sitta och sprida negativ energi på grund av att du är avundsjuk, försök att bli lika ambitiös som henne istället så lovar jag att du också kommer någonstans. För att kritisera andra ger dig ingenting i din resa framåt, då får du istället motorstopp. Nellie har tankat på sig enormt mycket bränsle genom att glädjas åt andra och då rullar hennes lastbil snabbt, you get it? Du kan vara avundsjuk men du gör ju uppenbarligen inte något åt det

  • Den breda skärmen är en polo-hjälm. Min sambo har en från KEP. Om det sen ska skydda mer från solen eller låter jag bara osagt. Men modellen är en polo. Sån som används i sporten polo alltså.

 4. En rent nyfiken fråga. De här stora skärmarna på vissa hjälmar – har de någon NYTTA eller är det bara for looks så att säga? Jag tycker att det ser ut lite som tropikhjälmar. 😀 Men den här var rätt snygg faktiskt!

 5. Sjukt snygg! Kommer helt klart skaffa en sådan nästa gång, var inne på det redan innan när jag såg de kom i glossy, är helt övertygad nu!!
  Märks att ni kids ovan här inte har koll på vad spons är haha 😉 Tråkigt också att det ska ”gapas o skrikas” direkt så fort ni blir avundsjuka, för det är VERKLIGEN så ni framstår, o som okunniga!!

 6. Fin hjälm som jag inte sett förut. Rider inte så aktivt numera så har dålig koll. Vore skoj sen att se den på dig, i olika vinklar. Men det lär väl komma sådana bilder sen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *