Dagens planer/ FREDAG

Hola Pops! Äntligen fredag, som jag längtat. Hästarna vara super fina imorse. Lux var dock en jävel, pigg som fasen och lite kaxig. Han ger sig snabbt vilket är bra, men en dag i veckan har han där han är sjukt skarp i huvudet och kan göra allt själv (tror han)… mina planer idag är följande. Jag ska iväg till en butik där dom säljer ridsport och leta efter ett bett. Om det inte finns hemma får jag be dom beställa. Sen vill jag köpa eller beställa en Kentucky grimma i sånt ludd. Då jag & mamma hade en deal att om jag nollar Scandinavium kvalet med en häst så får jag den. Majsan stod för nollan så hon ska få en sån fin och gosig Kentucky grimma av mig. En present helt enkelt till mig själv.

Jag vill ha en svart som på bilden eller brun. Vit tycker jag inte är så fint på vita hästar. Blir nog en svart. Vad tycker ni? Majsan har svart man och kritvit i ansiktet så det blir nog finast i think!

Jag ska möts upp Elin i efm för att ta tåget till Malmö. Vi ska till klara och fixa oss för att ha en rolig kväll helt enkelt. Innan det ska jag till HÄRLIGA tippen som jag säger, kasta massvis med kartonger ifrån Tessie, plast osv. Sånt skit som bara tar plats. Vad ska ni göra? Chill fredag eller party fredag?

5 thoughts on “Dagens planer/ FREDAG

 1. Hej. Min häst har börjat bråka något kolosalt i ridningen (han är uppkollad på klinik, inget fel). Alltid på ena långsidan, han vill inte gå på spåret, bockar och småstegrar, vägrar gå framåt och detta är endast i trav/galopp oftast. I galoppen så kan han ibland ställa sig och bocka helt plötsligt och inte vilja gå framåt. Men ibland så springer han bara snabbare och snabbare. Hönerna går bara sämre och sämre, han springer iväg och hur jag än gör så går de inte att få ut han i hörnerna. Jag vet inte längre va jag ska göra för att säga till honom inte, blir nästan värre. Min tränare vet inte heller…
  Några tips?

  • Tänk över vilka förändringar du har gjort när han har börjat bocka! Bytt sadel? Ridit mer eller mindre? Gjort en ny foderstat osv.
   Sedan kan du ju alltid se om det finns någon annan än din tränar runt om dig. Ju fler ögon desto bättre!
   Hoppas det löser sig för dig.

 2. Har ridit prinsessan i underbart vinterväder. Hade även mormor och min hund med som sällskap. Blir en vanlig lugn fredagskväll men i morgon ska en ny restaurang testas för att fira både födelsedag och att jag är klar med min specialistutbildning.

 3. Ja jag håller med om att vitt skulle inte passa på henne. Åka till tippen är väl kul? 😉 Hoppas du tänker köpa en elbil i höst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *