Inget Arezzo för mig

Ja ni läste rätt, och jag tänker att det är lika bra att dela med mig av det till er. Annars blir det så mycket spekulationer om varför osv. För jag har ju skrivit mycket om det. Såklart, det har vart en stor plan liksom som har vart verklig. Men såhär ligger det till.

Jag fick igår på mail att jag kommer att spela in väldigt mycket för en grej som jag kommer att outa snart. April – juni är det tänkt. Det kommer att vara intensivt men framförallt väldigt roligt. Så Arezzo blir väldigt fel i tiden när det är så himla nära inpå. Så jag har helt enkelt fått kasta om min planering litegrann och jag kände att Arezzo är inte jätte viktigt för mig just i år. Jag kommer att få ha ett mellanår 2018 och lägga såklart min tid på hästarna och tävlingar. Det kommer massvis med fina tävlingar nu framåt. Men jag la hela mitt år på min EM satsning förra året, vilket jag inte tänker att göra iår. Jag blir 18, jag vill ta körkort, jag vill köpa bil, jag vill resa & jag vill tävla & jag vill vara tillgänglig så mycket det går under inspelningarna. Man kan ju inte göra allt varken för tiden, orken eller pengar. Så om jag fick välja så var Arezzo självklart att ta bort. Har sett otroligt mycket fram emot det såklart. Att få komma till värmen, fin arena och hela atmosfären. Men det får bli nästa år. Jag har redan bestämt nu att Danmark är bra. Finns exakt samma klasser, närmare och super det med. Så jag kommer ju inte stå utan tävlingar precis.

Jag har investerat i en dyr häst så självklart ska han fortsätta att tävla dom stora tävlingarna. Men jag menar att han kommer inte styras av att jag MÅSTE åka på dem tävlingarna. Utan jag rider det jag vill, när jag vill, hur högt jag vill… bäst så!

Jag är verkligen så taggad på allt som händer nu och jag hoppas att ni är likaså. Efter inspelningar, tävlingar och mycket annat så ska jag absolut unna mig en tour med hästarna OCH en privat resa med kompisar eller familj. För det är jag värd!

Nu vet ni:)!

Punktligt & rätt;)… jag var med i ett magasin idag.

7 thoughts on “Inget Arezzo för mig

  1. Ett klokt beslut, det har ju blivit en stor förändring för dig hemma i stallet, så väldigt klokt att ha ett mellanår. Så du hinner med och framför allt inte stressar sönder 🙂

  2. Tycker det låter så klokt! Jag kan först¨å hur du tänker och känner för jag tävlar också mycket och åker europa runt med hästarna och det är självklart helt underbart! Men man behöver inte ”bara” vara tävlingsryttare, utan man kan ha andra bollar i luften också och samtidigt. Utan att man ställer av hästarna…Jag tycker många tänker så svart och vitt p detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *