Nytänk deluxe

Heeeej på er!

Igår låg jag vaken sjukt länge. Menar sjukt länge. Gick genom allt i mitt huvud, egentligen hela mitt liv. Om & om igen. Det är verkligen ett steg att fylla 18 (iallafall om man heter nellie). Jag har så mycket planer & visioner som jag vill göra & påbörja. Vad vill jag med mina hästar & hur ser deras framtid ut. Vill jag jobba i stallet eller skaffa ett jobb (ni fattar vad jag menar med jobb).  Bara mycket tankar. Kontrollbehov som jag har så vill jag ha en plan, minst 6 månader fram. Att backpacka & resa Asien runt skulle inte riktigt vara min grej. Jag måste veta vart jag ska bo, vilket hotell & exakt hur veckan när jag kommer hem ser ut. hahaha exakt så är jag! Känner ni igen er?

Fått mkt gjort nu på morgonen. Fixat hela stallet, Maxime från Bruno vart här & kollat över mina sadlar på alla hästarna. Vilken sitter bäst på vilken. Det visade sig att min äldsta älsklings bruno med gulddetaljer låg sämst på alla. Sorg….Den är helt magisk att rida i. Men jaja, nya hästar & nya tider!

Nu ska jag hem & jobba på Tessies lager lite. Så sjukt mycket vårnytt som anlänt & sen all packning inför Ghs. Älskar deras plisserade byxor som kommit in i massor med vårfärger. Blev kär i de puderrosa & grå! Visar er sen.

Snö & iskallt här i Skåne. Brrr. Men hellre de än regn som det ska bli snart igen. Standard höst i Ystad. 7 grader & regn på tvären. Hej vad kul!

Men vi hoppas på en underbar vår & sen blommar rapsen gult på fälten & vips kändes allting så sjukt enkelt igen!

Lite Onsdagstankar. Nu måste jag skynda mig. Börjar kl 13.00 på Tessie & de blir inte glada om jag är sen. Nepp, ingen stjärnstatus här inte 🙂 Tvärtom 🙂

Har ni sett min & Smillas ”try not to laugh challenge”. Den hittar ni annars på min youtube kanal! Nellie Berntsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *