GHS & Tore

Väldigt bra jobbat och du har otroligt fina hästar just nu!!! Undrar hur planen med Tore ser ut? Hur länge ska smilla rida/tävla och när ska du ta över?

Vi har egentligen inte satt någon fast plan alls. Smilla kör med honom nu ett tag framöver, jag tror lätt att dom kommer att debutera 1.20 tillsammans. Smilla tycker nog att det är tryggt att jag har startat honom i den höjden. Jag tror dock inte att Smilla vill hoppa större just nu, max 1.20 men kan ju absolut ändras med tiden, har att göra med självförtroende och det ger Tore henne. Men jag har sagt att jag inte villl att hon debuterar någon höjd på honom och är osäker och gör det till en dålig grej. Så vi får se, men efter några starter med Smilla och Tore ska väl jag hoppa någon 1.30 och 1.35a så att han är startad iallafall. Han måste också utvecklas och klättra i klasserna. Men samtidigt om Smilla vill och det rullar på bra får hon göra det. Ingen plan alls för framtiden, jag lånar som sagt bara ut honom till min syster;)

Vilken tid och dag ska du tävla på scandic????:)) å lycka till vi kanske syns på banan

Jag kommer inte att tävla på GHS. Eftersom att Hilda blev såld så kunde jag ej behålla min plats. Så är reglerna, Tråkigt såklart men samtidigt ok. Jag kommer däremot bo på hotell i gbg och jobba där alla dagar. Jag har en tjej som sköter om mina hästar hemma och rider dom vilket är top. Så vi syns på GHS, mestadels i Tessie`s monter, mina sponsorers montrar osv.

Jag kommer alltså inte att ställa upp i Borås och tävla där, fått mycket frågor ang det. Super fin och bra tävling men inget som jag behöver känner jag. Isf skulle jag hoppat sista GHS kvalet med Laissa eller Lux. Känns onödigt att jaga en placering och nolla där dom kändes så fina i hbg.  Samt att jag har så sjukt mycket att göra under GHS ändå. Dom får tränas istället och gör en start här i Skåne innan Italien!

 

2 thoughts on “GHS & Tore

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *