Min Vecka:

Måndag( Idag): Joe, Laissa har longerats. Lux har tyvärr tappat en sko fram så han har fått stå inne idag, försöker få tag på hovslagare… Jag ska redigera två videos, en kommer ut ikväll. Återkoppla i mailen efter helg och blogga. En promenad ska hinnas att ta innan det blir mörkt i fem samt övningsköra hoppas jag.

Tisdag: Träning i Helsingborg. Joe ska åka iväg och tränas. Dom andra ska trimmas, hoppas att Lux får på sig en sko!!!!!!! Han verkar pigg as fuck. Ta en bild för ett jobb och greja lite med den.

Onsdag: Maxime kommer ut och ska kolla sadlarna, hästarna ska ridas. Ska försaka att få upp en övning till allihopa och jobba med. Jag ska även få ett mail på onsdag som jag måste se över och diskutera här hemma.

Torsdag: Träningar hos mig, alla tjejerna kommer hoppas jag om inget annat uppstår. Inget annat planerat just på torsdag ännu.

Fredag: Jag ska till Copenhagen med ett gäng tjejer. Rida på förmiddagen

Lördag: Inget planerat right now, kanske kommer

Söndag: På spa med Tjejligan här hemma, mamma överraskade med det då hon tydligen älskar spa just nu…….

Jag kommer troligen den här veckan hjälpa till på Tessie då dagarna mot Scandinavium går så jäkla fort. Packa ihop några kartonger med kläder osv. Så taggad på GHS!

Hur ser din vecka ut? Hetsig eller helt ok?

 

Snart ska jag till Absolute horses och fota Sommarkollektionen! En tb ifrån när jag fotade en annan kollektion för dom. Aequipment!

 

11 thoughts on “Min Vecka:

 1. Jag har en fråga. Kanske vill du behandla det som ett eget inlägg?

  Du nämnde förut att du om 4-5 år skulle kunna tänka dig atr skaffa barn. Tar din ridkarriär slut då? Om den inte gör det har du några tankar kring påverkan på kroppen och hur tar du ställning till det? Förstörda magmuskler problem att sitta i sadeln eller träna över huvud taget?

  Skulle va super intressant att få ett eget inlägg kring detta ❤️

  • Jag tänker genast på brittiska Mary King, en av världens bästa Fälttävlansryttare, som red och tävlade nästan direkt efter att ha fött barn. Hon sa själv att hon inte kände nån skillnad i kroppen före vs efter förlossningen….. Så direkt förstörd tror jag inte man behöver bli av att föda barn 😉

  • Hur många som helst som fött barn och sedan fortsatt sina karriärer? Malin Baryard, Lisen, Meredith Michaels Beerbaum, Penelope Leprevost osv

   Det verkar ju uppenbarligen vara fullt möjligt att föda barn och sedan fortsätta med sin ryttarkarriär. 😉

   • Frågan lutar sig inte mot alla de som har gjort det, det lutar sig mot de som Inte gjort det vilket är minst lika vanligt. 1/3 får förstörda magmuskler som kan ta jätte lång tid att bygga upp, om ens någonsin. Jag känner massor som har fått barn och som har fått ge upp på att ta sig tillbaka till sadeln eller att de har ont när de rider. Självklart känner jag personer som inte har haft några problem alls. Men att säga att problemet inte finns är ju enbart att ljuga för sig själv, det är något man bör lägga en fundering kring hur man skulle handskas med problemet ifall det skulle uppkomma för en själv.

 2. Spa? Kan du verkligen uppskatta det Nellie? Känns som du alltid har 100 saker att göra samtidigt. =) Ha en fin vecka!

 3. Hej Nellie! Vore så HIMLA bra om du kunde hjälpa mig lite med det här.
  Jag har precis köpt en häst, en 7-årig valack som har startat 110 och är ganska välutbildad för sin ålder, men svag. Alltså han springer iväg lite, vill inte jobba under sig ordentligt, tycker det är väldigt jobbigt med skänkelvikningar etc och är helt enkelt ganska svag och tycker att det är väldigt jobbigt att arbeta ordentligt. Har även duktiga tränade som har bekräftat detta och att han måste jobbas upp och bli starkare. Har du några tips? Några bra övningar eller liknande? Min tränare tycker inte att han ska jobbas så mycket i galopp utan framför allt få honom att jobba ordentligt i skritt och sen trav, alltså rida på olika underlag och sånt och helt enkelt få honom att jobba upp styrka. Kan du hjälpa mig med tips på övningar och sånt? Tack på förhand, du är bäst!!

  • Klättra och rid i backar samt lite mer krävande underlag (stubbåker etc)
   får de bra bakbens muskler av och då blir de stärkta i galoppen och andra gångarter men även travbommar (upphöjda) stärks de av. Hoppas detta var till någon hjälp. Lycka till! 😉

 4. Min vecka består utav att jobba 8-17 på ett jobb som jag avskyr. Ska säga upp mig men fick ändå gå tillbaka till min terapeut pga av det. Helgen blir sen jobb igen 16-22 och ta hand om huset &barnen. Så man ligger inte sömnlös denna veckan heller haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *