R E N lycka

Nästan så man skäms att glädjas åt sina fina hästar när bloggkollegor fått kanske den värsta domen på sin fina häst. Usch, lider med Linn

Lux var Superfin i dagens 1,35 start. Ett ner in i kombinationen men vad gör det när resten va så super. Laissa, Laissa… finner ing ord över denna vita häst. Nollade dagens 1,36 klass igen som även var ett Ghs kval. Helt sinnes hur hon hoppade.

Visar er film imorgon och ett utförligare inlägg. Nu ska jag njuta av denna dagen och resultatet . Imorgon är det Joe’S tur att hoppa 2 klasser.

Hörs då

Tänk att jag sålde en superstjärna och hade en likadan i samma stall. När jag väl släppte taget om Hilda så greppade jag automatiskt tag i Laissa som blev min trygga punkt i sorgen. Som hon växte i den uppgiften och vilka framsteg vi gjort ihop .

Laissa

12 thoughts on “R E N lycka

  1. Hej nellie!
    Jag har problem med relationen til min bästa vän. Vi är bästa vänner och störtar varandra i ur och skur. Men i höstas blev hon tokkär i en kille, dock vart de inte ömsesidigt.. detta tog så brutalt hårt på henne att hon gick in i väggen, slutade äta pga ångest, sov inte Osv. Jag har hjälpt henne så mycket jag kan, varje dag i ett halvår men jag känner att de har börjat ta på mig med. Jag vill hjälpa henne så mycket jah kan men Jag känner mig tyngd och att jag själv dras ner, för att en kille inte är kär i min vän. Hon är konstant negativ och jag har försökt uppmana henne toll att skaffa nya vänner, komma ut och bara andas från andra människor. Men pratar väldigt dåligt om alla människor och alla utom hon är dumma. Vad ska jag göra? Hon ör min vän och har störtart mig men Jag kan ju inte låta en random killes känslor dra mer mig och hennes inverkan låta mig själv göra mig negativ. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *