What a day!

Jag är SÅ glad. Bra dag på jobbet. Två klasser och två felfria.

Lux var helt galen på framhoppningen. Skygg & as pigg. Vet inte riktigt varför, men som sagt han är ny för mig. 130 hoppade vi, felfria och en super bra runda. Bettet funkade jätte bra och han var så jäkla fin, hoppade som en jävla bomb. Det känns häftigt att sitta på en häst som har så otroligt mycket scoop i sig. Han skyggade en gång från sargen då en unge sprang med en påse och viftade, så det var tur att jag var snabb och tur att han var smart som hoppade av. Annars 100% felfritt och en super feeling. Han blev även placerad!

Laissa, min älskade Laissa. Tänk när jag köpte henne så var hon mer i luften en på marken. Hoppade inte ett enda språng ”bra” ,var galen i hantering, svår att rida & påverka vilket resulterade att jag behövde akut hjälp, vilket blev Hannes. Idag nollade hon sin ANDRA 1.35 start någonsin. 100% felfri och jag red med ett jäkla självförtroende. När jag red in på banan så sa jag ” nu ska jag fan inte ursäkta mig”. Vilket jag inte gjorde heller. Red En A:0a som att det var en Tidshoppning också. Och hon var med mig i vartenda språng. Så stolt och glad. Hur långt ska den här hästen ta oss två?

Inte en big deal kanske , men för mig är de det. Jag har slitit sen dag ett med henne, tagit ett moget & svårt beslut och har verkligen jobbat mig uppåt. Hon är inte enkel, men hon kommer att gå så jäkla långt.

<3!!! film på @Gonzanellie annars kommer det filmer ikväll!

18 thoughts on “What a day!

 1. Hands down det bästa ni har gjort tillsammans du och Laissa! Det har sett väldigt bra ut på sistone men den där rundan var 100% från början till slut. Jag är sjukt imponerad över jobbet du har gjort med den hästen. Ni kommer gå långt tillsammans. Stort grattis!

 2. Blir så imponerad av dig, verkligen en förebild även för mig som är vuxen! Du siktar mot stjärnorna och med ditt driv, din talang och din otroliga ödmjukhet så kommer du att ta dig dit! Önskar dig ett stort lycka till resten av helgen och hatten av för fina rundor idag❤️ Du är grym tjejen, kramar

 3. Grymt ridit på Laissa! Shit vilken häst och ryttare 🙂 ser ut som hon trivs och hoppar bättre i lite högre tempo som idag och sist på Haga hill 🙂

 4. Hej!
  Visste inte riktigt vart jag ska ställa frågan men jag skriver väl den här.
  Jag har planer på att byta portal, hitta en sida som verkligen hjälper sina bloggare framåt med sin blogg. Jag är inte inne på Spotlife men jag skulle vilja få din åsikt. Vad är bäst med just denna portalen? Något som är mindre bra? Är de lite mindre bloggarna bara en i mängden eller får dem också den hjälp om de skulle behövas?
  Kram från en läsare

  • Inte spotlife eller nouw, spotlife ligger nere ofta å nouw är segt. Ta vad som helst annars, skriver du bra får du läsare vart du än har bloggen! 🙂

 5. Laissa är helt klart den hästen jag trott på mest sedan du köpte henne! så glad att du tagit det lugnt, sparat henne, låtit henne mogna. Alla timmar med den hästen, wow. Tänk på allt du lärt dig av henne. Ni växer så bra ihop!
  Hon kommer helt klart bli din topphäst i framtiden!

 6. Hur kommer det sig att du startar både 130 och 135 med Lux utan att vara kvalade att rida de klasserna?
  Är det inte väldigt onödigt att få en anmälan på sig och en dom i disciplinnämnden?

  • Hej Malin
   Har du koll på kvalregler ? Känns inte så. Kolla genom TR ikväll ordentligt !! Sen hörs vi igen . Ha en superkväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *