Fix dag

*Stallet done

*Lux riden- Jätte fin idag, känns top inför Baltic. Har fått frågor ang vad för klasser jag ska hoppa. Jag ska hoppa Big tour med både Laissa & Lux. Det går i 1.30, 1.35 , 1.40. Tror dock att man bara får hoppa en i 1.40 klassen. Så det blir antagligen Lux, men säg inte det, kanske har känts bäst med majs under dagarna. Vi får se. Väldigt kul iaf

*Joe riden, pigg & frågande i början men släppte efter ett tag. Jobbar just nu mycket med hans galopp.

*Köpt hö & hovlack inför avfärd imorgon

*Handlat mat till lastbilen för fyra dagar

Nu ska jag packa inför sista träningen ikväll , majs får åka på den.

Btw, bloggen kommer att bli mycket bättre nu under dagarna. Ni kommer att komma in snabbare, jag kommer att kunna blogga ifrån datorn igen osv. Vart en del strul. Om ni ej kommer in någon dag här närmast så är det för att dom flyttar sidan till något bättre. Jag kan ingenting om sånt, men så att ni vet. Det blir Good snart!

Fick paket av Ps of Sweden idag. Mitt älsklingsträns och en del andra saker. Lux efter sitt morgonpass

11 thoughts on “Fix dag

  1. Du är så fantastisk på så många sätt! Gläds verkligen över hur långt du har kommit, både inom hästar och karriär. Jag önskar att fler förstod hur mycket jobb det ligger bakom allt. Du är en sann förebild både för äldre och yngre. Jag kommer alltid stå bakom och heja, fortsätt med det du gör och låt inget eller ingen stå i din väg! Kram

  2. Hej Nellie!
    Är lite nyfiken på vad ni äter när ni är på meeting. Vad handlar ni innan o tar med? Frukostvanor osv på tävling? Undrar för att jag själv aldrig fått in någon bra rutin på det, vill ju att det ska vara smidigt och gott när man är iväg..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *