Planerar framåt

Nästa stora tävling blir Baltic. Där går alla hästarna förutom Joe vilket är jätte tråkigt. Men han är inte riktigt där ännu för att kunna gå 1.20, han hade säkert dock gjort det. Men om han ska förvaltas rätt och utbildas för en långsiktig plan är det inte rätt att hoppa 1.20 nu direkt. Efter Baltic blir det stora Scandinavium. Antagligen inte för att tävla det här året då jag inte är kvalad med varken Lux eller majs. Jag var kvalad med största sannolikhet med Hilda igen. Men hon är ju såld. Har dock anmält mig till kvalen med hästarna då det är bra tävlingar att rida. Sen om jag skulle komma med är det bara ett plus då jag ändå kommer att vara i Gbg alla dagar. Bara några veckor efter Scandinavium är det dax för Arezzo & jag är så spänd. Deg har känt så galet långt bort, jag har inte ens haft koll på veckorna osv. Boxarna har alltid vart bokade. Sista veckan går 4**** tävlingar så då kan jag ej rida. Där av får vi åka tidigare och ändra om lite. Jag tävlar v. 12-13, det är spikat. Så jädrans kul!!!

Det kommer verkligen att gå snabbt fram tills datumet vi åker. Så det gäller att planera och fixa saker som ska lösas innan för sen bär det av. Roligheter, tävlingar och lite semester. Hoppas verkligen på lika bra väder iår som förra året jag tävlade där. Vi hade nog bara en regnskur över en klass och en skur på natten. Resten 20+ varje dag i två veckor. Väldigt roligt att mamma & Smilla åker med den här gången.

Smilla kommer förresten att tävla Tornado lite framöver, eller vi kommer att turas om. Hon ska hoppa lägre klasser upp till 1.20 & jag hoppa honom större, så vi kommer att dela på honom. Men jag kan berätta mer om det sen! 🙂

3 thoughts on “Planerar framåt

 1. Vilka rundor kommer hästarna gå under baltic? Såg på din instagram att lux skulle gå stora rundan, men ni är väl inte kvalade till 1.30 eftersom ni bara gjort en start? Kul om Laissa ska gå stora rundan! Lycka till!

  • Jag kommer bara att tävla Laissa & Lux stora rundan för juniorer. TR 3.5, ryttare som senaste 24 månaderna genomfört 2 felfria grundhoppningar i 1.40 eller högre får starta alla hästar i alla klasser tom 1.40 hoppning.
   Alltså behöver jag inte kvala utan gå direkt in i 1.35/1.40 om jag vill.

   Tänker att jag klargör det här då många andra frågat också. Blir en utmaning för majs & mig att hoppa så stort då det är debut, men det måste ju vara debut någon gång och det är dom klasserna som hon ska hoppa det här året. Likaså Lux, min andra tävling med honom. 🙂

   Och ang ovan så har jag rätt många felfria rundor i 1.40 samt startat 1.45! Önska oss lycka till :)!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *