Göteborg Horseshow

TESSIE kommer ha monter såklart i år. Jag kommer jobba i deras monter alla dagar. SÅ taggad för det. Planerar just nu med personalen alla grymma erbjudanden vi ska ha & kan lova er sjukt snygga varor i år.

Ska ni hänga där nåt i år? Några speciella dagar? Vad ser ni mest fram emot? Vad står överst på er shoppinglista? Berätta så nyfiken?!

10 thoughts on “Göteborg Horseshow

  1. Jag ska vara där på lördagen! Ska bli såååå roligt! Sen ska jag försöka hitta ett par nya ridbyxor åxå❤️❤️

  2. Hade varit gör roligt att komma bland hästfolk från hela Sverige, men tyvärr så får man hoppa de även detta året 🙁 Om man hade åkt så hade man nog fått ha en hel del pengar med sig för att köpa saker, då man vill ha + behöver såpass mycket :).

  3. Bor i Varberg så brukar alltid åka in minst 1dag. I år verkar det inte som det blir något, ska opereras 10feb och lär inte orka. Så får skicka med önskelistan(Roekl vantar & freejump stigläder) till storasyster så hon får handla åt mig;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *