Film & mycket hoppning

Woho vilken rolig dag och verkligen inte som en söndag i vanlig ordning. Vi började dagen med att packa ihop utrustning till alla fem hästar i den stora lastbilen. Sen lindade vi alla och satte på täcken och lastade på dom där så fick dom käka hö på lastbilen tills Sofie och Thomas kom. Vi hjälptes åt att mocka stallet så länge. Vi tutade iväg allihopa till Hagahill för att alla skulle hoppa idag. Thomas hjälpte mig och trimmade Lux till en början och jag trimmade majs. Jag hoppade upp på Lux för att hoppa banan och Thomas fick testhoppa Laissa idag. Super bra verkligen och kul att se henne med någon annan ibland. Speciellt med någon som har 100 gånger mer rutin en mig själv och som rider bra. Så det var super kul att samarbete tillsammans idag. Joe hoppade också. Jätte fin som vanligt. Jag tror verkligen på den lilla hästen. Han hoppade för första gången lite större hinder där han visar att han är lite oerfaren och svag fortfarande, dock gör han det super ändå och hoppar kanon. Men lite blandade språng, några kanon och vissa lite mindre bra då han är svag. Men inställningen på den hästen är ju bara wow. Så med lite med Markarbete och hoppning så kommer han att bli grym!!

Tornado hoppades av Thomas och det såg också super ut. Vi övade på tornados svagheter, hoppade en större höjd på bana. Thomas sa att han är ju väldigt enkel som just häst. Trevlig och modig. Det är vi alla nog överens om!

Film finns på min youtube där jag hoppar Lux. Jag hoppade inte jätte stort på någon utav hästarna då jag fortfarande är väldigt svag i kroppen och känner mig svag i kroppen. Nu är dom hoppade inför Baltic iallafall. Majs får hänga med på träning på tisd och Lux ska trimmas hemma och göra en övning innan. Men som sagt, film finns på yt för er som vill kolla hela rundan på Lux. Annars film på Joe & Lux på min instagram: GONZANELLIE

Tack Sofie & Thomas för all hjälp, det blir så mycket roligare med er och vi är ett bra team!

9 thoughts on “Film & mycket hoppning

  1. Var har din pappa tagit vägen? Inte hört något om honom på länge och nu väntar ni ju in folk som ska komma och köra lastbilen som vanligtvis är hans ”uppgift”? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *