Sovit i timmar

La mig några timmar när jag ätit. Vaknade 19:30 och då var frågan somna om inför natten eller gå upp. Halsen sa somna om men huvudet sa emot. Gick upp och sitter nu och kollar på Inte utan min dotter. Handlar om en amerikansk kvinna som är gift med en Iransk man. Han övertalar henne att åka till Iran och hälsa på släkten . Motvilligt åker hon med med en rädsla att inte komma hem.

Väl i Iran blev det som hon tänkt. Fången i ett kaos med hans släkt och ett land hon inte kan förstå. Skiljer hon sig förlorat hon barnet. Hennes man betsämmmer hennes öde.

Vilken ångest det ger en. Det är en sann berättelse . Har ni inte sett den, gör det. Väcker mycket känslor .

4 thoughts on “Sovit i timmar

  1. Boken är helt klart bättre. Eller ja, med mycket mer information och mer detaljer. Man riktigt känner mammans ångest och hennes desperata längtan efter att kunna fly – med dottern.

  2. Har läst både bok och sett film. Boken är sån att man inte kan slita sig alltså. Jag antar att du i te har tid att läsa böcker, men rekommenderar ändå.

  3. Hej Nellie!

    Jag misstänker att jag åxå åkt på influensan. Har haft feber, ont i halsen/kroppen i 5 dagar, förkyld som en gris och hostat mm. Har du åxå att när du ska sova och ligger ner att din hals går bananas o det känns som man sväljer rakblad typ? Jag får typ panik. Så obehagligt!
    Hoppas ni kryar på er snabbt iaf!

    Kram från en annan sjukling. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *