New day

Hola! Idag fick jag åka med till stallet, mamma ville egentligen inte men jag ville. Få frisk luft och känna mig normal. Blir seriöst dum i huvudet av att sitta hemma och bara vara. Lux ska ju tydligen inte kunna rakas ordentligt, han ska vara extremt jobbig osv. Men idag provade vi och titta

Vågar ej ta öronen & hela ansiktet. Men hela kroppen och benen. Så fin blev han.

Laissa var inte långhårig så hennes ansikte fick en omgång bara. Tornado tar vi imorgon.

Planerna för imorgon är att åka iväg och hoppa. Jag vet, inte bra. Men så är det. Jag kommer att bli bättre snart hoppas jag. Nu ska jag äta tacos och sedan vila!

13 thoughts on “New day

  1. Jag hoppas du blir riktigt sjuk eller någonting så du verkligen begriper att du måste vila, det spelar ingen roll hur jobbigt det är. Du bör inte rida just nu, absolut inte hoppa! Det är allvarligt, skärp dig – för din egna skull och omgivning.

    • Om du har möjlighet att få tag i lite lugnande du ger under tungan är det de bästa. Då ger du en bra upplevelse både för dg själv och hästen och efter några klippningar med lugnande kanske håsten insett att det var behagligt istället utan det minsta bråk eller tålamod och då kommer du klara utan. Min ena va hemsk att klippa, du kom knappt nära henne med klippmaskinen innan hon kasta sig, reste sig över dig (för då fick hon övertag) och gjorde allt man inte skulle. Gav lugnande 3 klippningar sen va hon ett ljus att klippa och nu år det typ de bästa hon vet och snällast i stallet att klippa. Lugnandet gav henne trygghet om att det inte va något farligt utan att behöva bråka osv så väldigt bra tips ( så länge du har kunniga med som vet hur man ger lugnande så du inte ger för mycket i onödan)

      Prata med din veterinär du brukar använda dig av och se vad han/hon säger.

    • Jag använder mig av öronproppar och luva. Min häst står då helt stilla och njuter av att bli klippt som innan inte klarade av att bli klippt ☺

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *