Sick as Fuck

Harregud. Så sjukt olägligt att vara sjuk just nu. Baltic är om 1 vecka och jag måste bli frisk. Allt är betalt, 4 hästar vilket inte är en liten summa. Då vill jag vara frisk för att kunna prestera så bra som det bara går, känner mig som en liten vinthund nu.

Igår fick jag ej rida, eller ja, jag kunde rättare sagt inte. Farligt. Ångesten på topp! Hade en helvetesnatt så ingen ridning idag heller. Sofie och Thomas kom och hjälpte mig med hästarna vilket är jätte tacksamt och snällt. Bästa! Mamma som också är dålig har hjälpt till idag= bästa!

Yepp! Nu ska jag väl vila lite mer, kommer att vara utvilad för ett år typ. LOL. Så jäkla hemskt mår så dåligt!

8 thoughts on “Sick as Fuck

  1. Eventuella tips

    ta vitamin brustabletter
    uppsök läkare för att se om det är en bakterie, typ streptokocker. kanske kan de ge dig antibiotika?
    VILA <3

    krya på dig och kurera dig till baltic!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.