Detta hade jag gjort….(mina svar)

Om din mamma hade favoritiserat din syster och du blir som den fula ankungen om du förstår vad jag menar??

Men usch vad jag blir ledsen av att läsa just den frågan. Existerar det? Vad är det ens för förälder som gör så? Älskar man inte sina barn lika mycket? Jag hade sett till att få den uppmärksamheten av någon annan. Är inte ens mamma bättre än så kommer det garanterat finnas någon annan som kommer vilja se mig skina!

Vad hade du gjort om din pojkvän var otrogen?

Gått vidare & aldrig vänt mig om. A L D R I G

Vad hade du gjort om du bara kunde ha dina hästar i ett stall utan ridhus, nånstans där det är minusgrader och is hela vintern?

Säkert hittat ett sätt att kunna älska sporten & mina hästar ändå. Kanske inte skulle kunna tävla på den nivån jag gör idag, men ändå rida & ha kul. Ridhus är viktigt i den satsningen jag gör nu & mina hästar är vana att motioneras på ett visst sätt där ridhus krävs. Men att rida på snöängar är mysigt det med!

Vad hade du gjort om du såg någon bli mobbad i stallet ?

Sagt ifrån B I G T I M E. Hatar mobbing & i stallet ska det vara en frizon från det. Punkt!

Vad hade du helst gjort: åkt utomlands i europa och jobba i ett stall eller åkt och bott permanent utomlands med alla hästar?

Om jag haft en häst så absolut åkt till Europa. Men nu har jag 5 hästar och det tar ingen emot. Men absolut åkt ut i Europa & provat!

Om dina föräldrar berätta att de ska skilja sig?

 

Tänkt att det är säkert ett genomtänkt beslut & tagit det bra. Jag är så stor nu så jag inser att vuxna tar beslut & livet går inte utför efter det. Det tar bara en annan vändning.

…du hade fått möjligheten att köpa tillbaka Hilda om ett par år?

Åh de hade jag nog velat. Ta föl på henne och snuffsa henne på mulen varje dag. Går inte en dag utan jag tänker på henne. Älskade Hilda <3

-Om du varit i ett förhållande över 2 år, med en människa du verkligen älskar och har svårt att se dig själv göra slut med. Men partnern har tillitsproblem och det blir lätt mycket tjaffs. Hur skulle du agera och hantera situationen?

Då skulle jag nog valt att gå vidare. Tillitsproblem är inget att leka med & det leder ofta till gräl & bråk. Livet är för kort för det & det är något som personen som har det MÅSTE jobba med själv, inte du.

Nellie vad hade du gjort ifall en utav din närmaste vän hade kysst krillen som du är kär i/ har en Crush på och redan veckor innan festen ”där det hände” viste hon att du gillade honnom.

USCH. USCH. USCH. Så sjukt lågt gjort på skalan av dåligt beteende. Är det tjejer som håller på så? Inte okey nånstans & ingen respekt mot sig själva eller sin vän. Jag hade brutit & gått vidare.

Vad hade du gjort om dina föräldrar sa att du ska få ett lillasyskon detta året?

Frågat om de var fulla? Seriöst? Nejtack..

Vad hade du gjort om du såg din syrra full nu?

Jag hade inte behövt göra så mycket haha för mamma hade hängt henne upp och ner & sen suttit i timmar & föreläst om hennes ålder & alkohol bla bla bla. Jag hade skrattat mest för den föreläsningen är inte rolig:)

Vad hade du gjort ifall dina föräldrar så att ni skulle flytta utomlands inom en snar framtid? Hade du varit beredd på det? Lämna allt du har i Sverige och flytta?

 

Utan tvekan JA. Vilken utmaning & vilken grej att få prova det. Bara jag kunde tagit med mig mina hästar ordentligt. Inget cityliv, utan det måste vara att jag kan kombinera med ridningen.

Du blev erbjuden att ta tillbaka Hilda?

Hilda är hos en fantastisk ryttare nu så det blir bra. Jag tagit beslutet som bearbetat det. Nu måste jag stå fast vi det & vet att hon har det underbart bra nu!

Vad hade du gjort om du hade blivit erbjuden 10 miljoner för att sälja alla dina hästar som du har i stallet just nu?

Tagit de budet alla dagar i veckan. Sen pussat alla på mulen & klappat mig på axeln att jag var miljonär. Sen köpt in 3 nya stjärnor!

 

17 thoughts on “Detta hade jag gjort….(mina svar)

 1. Nellie, i dina svar är du väldigt mycket bryta, inte förlåta, gå vidare, lämna. Tror du aldrig på förlåtelse? ALLA människor gör misstag, det är det som gör oss till människor. Ja, ibland är det dags att lämna men ibland är det dags att kämpa också. Kram <3

  • Alltså vad ska hon svara? Det måste vara nästan omöjligt att sitta här och svara exakt vad hon ska göra om hennes partner är otrogen eller har tillitsproblem. Livet är inte svart eller vitt, det måste vara jättesvårt att säga precis vad man ska göra. Mycket beroende på olika omständigheter är man 18 och har varit tillsammans 2 månader eller 35 och har barn och har varit tillsammas 10 år så kommer svaret och hur man agerar antagligen att skilja sig åt. Jag tror många svarar att otrohet är något som inte är acceptabelt men om det händer så kanske inte svaret är lika enkelt utan beror på andra omständigheter och var man befinner sig i livet.

 2. Har en fråga till. Jag är fortfarande kär i min före detta pojkvän men jag är osäker om han vill ha tillbaka mig? Vad bör man göra? Vi gjorde slut för 6 månader sen men han betydde mer än vad jag trodde då jag valde att avsluta det. Uppskattas verkligen för all hjelp 🙂
  Försökte gå vidare jenom att dejta andra men det gick inte lika bra som jag trodde

  • Prata med honom, så får du svar. Jag tror inte att du kan göra något speciellt, utan det är upp till honom om han vill eller inte och du kan ju bara få ett nej, inget värre. Får du ett nej slipper du grubbla å kan gå vidare å snubbla över din drömkille när du minst anar det.

 3. Älskar oxå svaret på sista!jag undrar iaf om du gör en del två oxå, för detta va ju inte alla frågor
  Du e bäst!❤

    • Varför då? hon kommer köpa å sälja många hästar genom åren, och 2 MILJ/häst är en start i livet bara en dumbom i denna sporten skulle säga nej till av känslomässiga skäl. Skriver du likadant till bratt/fredricsson, Baryard etc varje gång de måste sälja en älskad stjärna för att det är bäst för hela satsningen i långa loppet? Man kan älska en häst och ändå sälja den. Lägg ner bara.

 4. Hade du verkligen säljt så fina hästar som du har nu om du fick 10 miljoner? Jag har alltid trott du hade större hjärta för dina hästar, och tänk hur mycket roligare det är att köpa en häst som inte är helt utbildad och sedan träna den upp i top? DET är mycket finare än att köpa en färdig häst skulle jag säga. Då har man något att vara stolt över. Man kan anpassa hästen mer så man vill ha den. Det sista kände jag, det var inte den vanliga Nellie:/
  Bra svar annars!

 5. Varför skriver alla ”Älskar sista svaret”? Svika sina hästar på ett sånt sätt!? Skulle ALDRIG tacka ja även fast jag har en 19-årig liten dressyrhaflinger!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.