Morgon

Update från en kall morgon. Lux & Tore ska till kiropraktorn för att få lite rundsmörjning. Tornado har inte vart på någon vetcheck då jag gjorde det när han köptes, och för att han har inte gjort något speciellt intensivt. Där av får han åka till Camilla som är med i teamet. Lux vill jag att Camilla ska lära känna och se över. Hästarna tycker att det är så skönt & avslappnande. Samt att jag känner en stor skillnad med Camilla.

Majs var lite chockad över att få komma it så tidigt. 07:45 kom dom andra tre ut, mörkt och kallt men ändå mysigt. Laissa & Joe ska ridas när vi kommer tillbaka. Ikväll kommer jag sätta mig med en hel del datum och skicka över på mail, spela in in kort film, annars får det göras imorgon då jag ser ut som skit.

Trevlig måndag!

6 thoughts on “Morgon

    • Ja det är ju tråkigt med dåliga hagar. Om jag hade kunnat styra över vädret hade jag gärna gjort det. Regnat otroligt mycket här i Skåne tyvärr.
      Men mina hästar går i hagen i några timmar om dagen, det måste dom!

    • Men snälla var ska alla tusentals hästar stå under vinterhalvåret då tycker du? Majoriteten har ju inte sandpreparerade hagar att stå i. Klart det är lätt med vrickningar så här års men det är ju så det är bara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *