Solen gör mig glad

Bevis på att vädret påverkar ens humör. Jag vaknade imorse och var så slut. Faktiskt på dåligt humör. Åkte till stallet och var inte motiverad. Sånt piss humör helt enkelt. Solen lyser upp, det är kallt. Men mycket sol. Jag sätter på musik i lurarna, Lux är super fin att rida. Då blir man glad. Avslutar ritten med skritt på tur, och det är så fint. Himlen helt knall blå, frost på marken, mycket solljus. Då blev jag glad. Kände att livet är topp. Önskar verkligen mer soldagar i veckan så att man är pigg & motiverad. Just 2017 och vädret här i Skåne har ju inte vart det roligaste om man säger så. Nytt år och nya möjligheter till bättre väder kanske.

Såhär såg det ut igår nere vid havet. Grått ..

jag sitter och skriver med Sofie som är i Miami men kommer hem imorgon. Ska träna på tisd, majs får åka. Men ett upplägg om veckan och helgen. Jag ska få lite hjälp och testa lite olika saker med just upplägg på veckodagarna, vad som är bäst.

Annars mår jag bra. Känner mig bara allmänt trött och tom känslomässigt. Jag tänkte lägga mig en stund trots vädret. Har ändå vart uppe och ridit hästarna ordentligt idag, putsat all utrustning och städat i sadelkammaren. Powernap, sen äta och ikväll ska jag ta en promenad. Ändå söndag och dom är till för att hämta energi för ny vecka.

3 thoughts on “Solen gör mig glad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *