Lux & Tornado- igår

Hej! I’m back. Det blev väldigt sent igår och minst sagt var jag trött. Höll igång från kl 06:30-22:00! Det hände tyvärr en olycka precis när jag skulle in på banan med Tornado. Ambulans kom och vi tappade minst 45 min på det. Viktigaste är ju dock att tjejen mår bra idag. Men där av blev det extra lång tid. Joe gjorde en klockren runda, hoppade super bra och var cool. Han är ju så rolig med sin hoppstil, han hoppar ju så speciellt och galet mycket bak. Väldigt många som var imponerade av honom. Lillskiten var felfri iallafall.

Mamma som är bäst. Kört oss varje dag och nu till tävling. Hänger alltid med, plus har sitt eget jobb ovanpå det. Bästa mami<3

Tornado var fin, blev ju lite knasigt avbrott när jag var redo & klar. Fick liksom börja om på framhoppning pgr av avbrottet och förseningen. Han rev ett i grunden. Hinder nummer fem, ett räcke. Han blev något framtung. Rundan i sig var bra, han var glad och pigg. Märks att han tycker att tävling är så roligt.

Nu är jag påväg till Hbg igen med majs & Lux. Så spänd med Lux. Första gången någonsin, hoppas att det går bra. Vi hörs ju sen som vanligt. Önska oss lycka till!

One thought on “Lux & Tornado- igår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *