Competition time

Nu har vi bara ca 10 min kvar till Hbg. Jag var tidigt i stallet imorse. Satt på första hästen runt 07, sen Lux efter det. Kommer att vara hemma sjukt sent ikväll. Tornados klass beräknar att vara slut efter 19, sen har jag lite mindre en 2h hem. Men så är det.

Joe ska endast hoppa 1m, han är bara 6 år och grön och jag har bara gjort tre starter på honom innan han fick sin långa hovböld. Vi börjar så. Jag märker att ni gillar videos, så jag hoppas att mamma hinner att filma alla rundor. Totalt hoppar jag 1m, 1.20, 1.25 med Lux & majs plus att hon ska hoppa en 1.30.

Nu är vi framme. Hörs om en stund!

2 thoughts on “Competition time

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.