Hjälp Molly!

Jag såg en film som jag blev så berörd av igår. In på @Gonzanellie om ni vill se.

Molly fem år har drabbats av en Hjärntumör som hon inte kommer att klara. Den finns en utväg. Molly får inte dö, så är det bara. En behandling i Mexico som är väldigt kostsam men effektiv. Om alla hade kunnat bidra med en valfri summa hjälper vi Molly. Swisha till Kalle Martinsson som är Mollys pappa. Nummer: 0766272799

Dom har redan fått in 1,1 miljon vilket är helt fantastiskt, men det räcker inte.

Det är så orättvist och hemskt. Nu hjälper vi Molly!!!!

Molly, jag tror på dig. Vi fixar det här! <3

3 thoughts on “Hjälp Molly!

  1. Jag förlorade min pappa tidigare i år, självklart hjälper jag till fastän jag själv inte har det så gott ställt med pengar just nu.

  2. Ja Nellie jag vill hjälpa Molly med men mirakelbehandlingar i Mexico funkar inte, Jo jag vill tro de gör det med men varför skickar in sjukvården i Sverige dit flickan då och betalar? Svensk sjukvård är inte främmande att skicka folk utomlands om bättre vård finns där men inte cancerbehandling i Mexico….. skänk en slant till Barncancerfonden i stället, det gör mer nytta i längden. Och ja, det är fruktansvärt när barn får cancer (eller annan dödlig sjukdom). 🙁

  3. Svar till ovanstående: jag har skänkt 25 kr, vilket jag tycker är oerhört lite egentligen, även om cancerbehandlingen inte funkar så kan Cajsas föräldrar känna att de försökte och gjorde allt de kunde för att rädda sin dotter. Att så många som 20% av svenska folket vill hjälpa till betyder nog så mycket mer för dem än vi kan ana.
    Med detta vill jag säga att det inte bara handlar om att rädda Molly, det handlar om att se och ge stöd till en familj som genomgår en kris vi inte kan tänka oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *