Planerna för imorgon!

Imorgon har jag en dag att se fram emot faktiskt, skiljer sig ifrån mina fredagar i vanliga fall om man säger så.

Dagen börjar med tidig morgon att åka ifrån stallet för att tävla. Tore ska hoppa en till 1.20 och Laissa ska hoppa en 1.30. Väldigt kul att börja dagen så samt att det är på morgonen, då är jag bäst. Hatar att vänta till efm/kväll, fett otagg! Efter en tävlingsdag ska jag till Köpenhamn med några tjejer. Klara, Selma och en till tjej för att käka och ha det lite kul. Dock kommer jag som vanligt få duscha i 5 min och göra iordning mig snabbt som fasen för att hinna ta tåget till Malmö. Att tävla tar typ en hel dag, speciellt när vi bor 2h ifrån tävlingsplatsen, så det är lite otagg på den. Hatar att stressa och blir på dåligt humör. Det ska bli väldigt kul att få åka iväg med tjejerna en kväll och kombinera det med häst. Skönt att jag inte behöver offra något eller strunta i utekväll eller hästarna, utan smälla ihop allt på en dag. Har ni några planer imorgon? Jag kommer att missa idol vilket suger. jag hoppas på Hanna då jag tycker att hon är så duktig, riktigt internationell. GIRL! Dock ÄLSKAR jag Chris, han känns som en typisk idolvinnare, hela svenska folket diggar honom, inklusive jag. Men eftersom det var en manlig vinst förra året hoppas jag på Hanna!

Btw. Mina nya stövlar kom igår. Så jäkla snygga och stilrena. Ifrån märket Tucciboots som väldigt många hoppryttare använder sig av. Men modellen jag fick är helt ny. Så snygg alltså! !!!!

8 thoughts on “Planerna för imorgon!

  1. Varför köpte du nya stövlar men ska ändå laga dina ”gamla”? Andra, hur kan dina hästar typ alltid vara så pigga?! Är de aldrig lite lata/ sega i ridningen?

    • Bra att ha ett par i reserv? Kanske vill ha ett par hemmastövlar å ett par tävlingsstövlar? Use your brain å sluta va avis! :*

  2. Hej!
    Vart har du beställt stövlarna ifrån? Trolle? Jag är i akut behov av nya, mina är trasiga och jag ska till Belgien om 1 månad! Jag har kollat på Tucci men inte hittat någon som är återförsäljare..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *