Dagen och förändringar

Hello! Hoppas att allt är super med er! Jag mår bra, sov bra inatt, magkatarren är över (tror jag) och jag känner mig pigg. Sitter i köket och bloggar, tankarna snurrar och jag väntar på pannkakor till lunch med blåbär och banan på, Yummiii!

Jag satt och tänkte  på att 2017 har verkligen vart ett blandat år för mig. Året som verkligen har gått upp och ner lika snabbt. Jag skulle vilja säga att jag har fått uppleva en hel del och fått så mycket rutin. Både i min sport och mitt privata liv. Nu låter det som att jag ska skriva något slags nyårsinlägg, but no. Satt bara och tänkte på det. 2018 kommer se mycket annorlunda ut, jag blir 18, hästfronten kommer förmodligen se annorlunda ut. Jag känner att det kommer vara ett grymt år för mig och mycket kommer att hända.

Jag fick ett samtal idag som lättade mig lite grann, jag blev nervös, ledsen, glad och taggad på samma gång. Som vanligt kommer ni bli delaktiga och få veta vad det här samtalet handlade om. Men inte just nu. Det måste bli klart först och jag måste ta ett beslut. Men mina tankar har vart där ett tag, jag gått sakta framåt med dom och bara vart i känslan. Det känns rätt nu!

Idag är det hoppträning. Laissa får åka med. Tävlar nationell 1.30 med henne på lördag, bra att få hoppat några större språng samt bana på henne innan det. Nu är mina pannkakor klara, vi hörs!<3

Ni missade väl inte clinic med Nellie på Viafree igår? Jag visade och pratade om förberedelser inför tävling:)!

2 thoughts on “Dagen och förändringar

  1. Tja Nellie…. ha en fortsatt bra onsdag. Du borde köra någon ”julspecial” eller ”Video om 2017” på youtube kan jag tycka; det har varit lite dåligt på den fronten på sistone. Sköt om dig. Be strong. Be you. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *