Hej mina vänner!

Jag mår bra idag, dock hade jag en helvetes natt. Vakande runt 04 och hade jätte ont i magen och mådde illa. Vakande kanske tre gånger till efter det. Haft ont i magen till och från idag också. Mamma hade magkatarr igår och jag nu. Vi båda har problem med det, kommer i olika mellanrum. Sjukt jobbigt och jag hatar det. Ingen kul feeling alls. Kämpade mig igenom stallet imorse. Joe var guldstjärna idag. Travade över små bommar, låg i formen i både trav & galopp. Så kul!!

Laissa fick ridas ut på tur idag. Väldigt pigg som vanligt. Krispigt och kallt ute idag, dock lyser solen på vilket är super Nice! När jag kom hem hade jag några paket i brevlådan. Lite saker till min Mac dator ( ni ska få se och ta del utav det), jag fick Joakim Lundells bok med en hälsning i. Tackar för det. Så kul, vi är i samma bransch, jag följde inte ens dom på instagram. Absolut har jag vetat vilka dom är, kollat på yt osv. Men inte följt dom slaviskt. Mest beundrat dom och vart lite på avstånd. Ska bli väldigt kul att få läsa boken ”Monster” hört mycket om den. Tack Joakim & Jonna för det!

Fick även en leverans på en pyjamas med hästar, hundar och katter på med Broderat ” NB” på bröstet. Haha, så mysig och egen! Tackar! Det är väldigt kul att få spontana leveranser hem ändå! Eftersom jag har vart i stallet och haft en hemsk natt plus att jag inte känner mig hundra åker mamma och smilla till stallet i efm och tar in hästarna, smilla ska dessutom rida. Jag är hemma och tänkte städa mitt rum och allmänt @home. Mitt rum ser förjääääävligt ut! Med gott sällskap dessutom!

14 thoughts on “Hej mina vänner!

 1. Aj, aj ont i magen är inte roligt, bara smärtsamt. Har du ( och din mamma som ju också har magkatarr till och från såg jag i texten) testat omeprozal? Det är förvisso receptbelagt men varenda ggn jag har oturen att åka på den evinnerliga magkatarren så hjälper den i princip ” nästan på en gång”. Ett halvt dygn – MAX!! Sedan har inte jag ont i magen mer…

  Fin bild på Laissa och dig för övrigt. Det ser ut att vara fint väder nere hos dig. Önskar dig en snabb bättring med magen, och att du slipper det onda snart. Lycka till med städningen också, det är skönt när det är klart! 🙂 Kram!!

  • Heej! Yes vi kör på
   Dom, super. Men oftast är dom slut eller någon annanstans när dom ska
   Komma till användning på
   Natten ;)..

 2. Jag vill tipsa om ngt ännu bättre, Galive tuggtabletter, lindrar på direkten och ger en skyddande hinna i magen, prova det om ni inte gjort tidigare, finns flytande med men den är äcklig och jag tycker dessutom inte den var lika bra, finns receptfritt på de flesta apotek. Tror dessutom omeprazol finns receptfritt 🙂 Krya!

 3. Prova uteslut laktos för magen om ni inte redan gör det. Det är enkelt att prova!
  Jag kör utan laktos och försöker även hålla lågt intag av gluten och det hjälper min mage och kropp jättemycket. Vet många som varit i samma situation och fort mått bättre i magen utan laktosen framförallt!

 4. Omeprazol är inte direktverkande. Jag har jättemycket problem med magkatarr, känner jag att de börjar komma så äter jag ranitidin, finns receptfritt på apoteket. Tar bort den värsta smärtan ganska direkt! Jag äter annars receptbelagt omeprazol..

 5. Jag rekommenderar att du åker till läkare och får bekräftat att det är magkatarr, vilket jag tror, för då får du större förpackningar omeprazol som du ska ta i ett år. Annars är det risk för magsår och du blir aldrig riktigt bra. Funkar för mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *