Före och efter

Alltså. Ja. Jag är precis som några utav er. Kläder. Kläder och igen kläder. Usch, detta är inte ok. Men såhär såg det ut innan…

KAOS.

Nu:

Något bättre. Städat som utlovat. Skönt. Trivs inte i mitt rum när det är som ett bombnedslag, vem gör det ens ? Är ni ordningsamma i ert rum? Jag är bra på att plocka undan glas, om jag ätit där osv. Annars är det vidrigt ju. Men kläder, lättast att slänga det på marken och sen blunda;)..

7 thoughts on “Före och efter

  1. Nej det är inte okej att det ser ut så där. Skärpning. Men jag är inte en städdåre själv så jag kan inte säga något om det egentligen.

  2. Ja, alltså! Jag är verkligen så råddig själv, borde skärpa mig. Kläderna är ju det värsta. De ligger här och där utspridda över hela golvet. Det liksom bara bli så….

  3. Jag och sambon har två klädhängare i rummet för använda kläder som inte behöver tvättas men som vi kanske inte vill lägga in i garderoben igen: ”stolen” och ”golvet”, hehe. Vi säger alltid efter vi städat att vi måste skärpa oss och hålla det snyggt, tre dagar senare ligger kläderna där igen..

  4. Kan inte skriva annat än att jag relaterar. Brukar städa ordentligt under helgen, men från måndag till fredag blir det sakta men säkert en enda stor krigszon utav kläder xD

  5. Jag är likadan. Städar och säger till mig själva att det måste blinbttre sen dagar senare ser det likadant ut igen. Kläder i högar överallt på golvet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *