Söndag, hatar dig & älskar dig

Nu lät jag arg. Inge riktigt, mest irriterad. Vilket jääääävla väder på en tävlingsdag. Kallt som fasen, regn och lera. Underbart. Tight med tid mellan hästarna i klasserna, oh. Gnäll-Nellie är här men usch, det är inte kul. Smilla är blöt in på trosorna, jag med, pappa detsamma men på kallingarna;). Dock fick vi bara bita ihop.

Laissa var super i sin ” förklass”, 1.20. Felfri och en 5:e placering. Allt var perfekt.

Tornado fick fyra fel på hinder nummer 10. Lång väg, ett räcke. Han tappa det lite, jag kanske inte gjorde något åt det heller. Men det gör inget, han hoppade super fint. Så är väldigt nöjd med honom. Vi hoppar en till 1.20 nästa helg.

Laissa rev ettan i 1.30 men felfri resten. Lite onödigt kan jag tycka, hatar att riva ettan verkligen. Sjukt omotiverande. Den stod vid ingången, kom en häst in, en funktionär ställde sig vid ettan. Då tappar fröken fokus och vips kom hindret. Men det får hon lära sig att så är det på tävling.

Lite blandade resultat, tråkiga bommar men bra rundor.

Här fixade vi igår. Ny hylla med korgar. Äntligen lite ordning. Paddar & lindor finns där samt borstar.

Hann inte ta bilder från idag, som sagt pissväder, lite irriterade människor (mest) jag haha… nu är vi påväg till stallet och ska duscha av benen, ge tidig efm, ta in allt blött och sist men inte minst ska jag hem och DUSCHA!

PS: vad roligt att så många uppskattar tavlorna GIRLS. Ni hittar länk i min instagram profil om ni vill kika. Perf till din syrra, kompis, mamma, mormor, farmor osv osv. Alla tjejer behöver en sådan tavla som påminner hur grymma vi är. Sådeså!

4 thoughts on “Söndag, hatar dig & älskar dig

  1. Det är okej att vara lite gnällig ibland bara man inte är det jämt och det är du ju inte. 🙂 Hoppas din söndag blir bättre. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *