H-E-L-G

Vilken sjuk vecka det vart. Helt galet. Jobbat mycket på mammas jobb (Tessie) . Det vart extremt mycket att göra där nu så har fått rycka in. Mamma hjälper mig så mycket hon kan så det känns fair liksom. Känner mig heeelt slut i kroppen & i huvudet. Så skönt med tävlingsfri helg nu. Har date med 2 st tjejkompisar i helgen vilket som ska bli kul.

Har ni vart ute & shoppat på Black Friday nåt? Hört att det vart kaos i butikerna. 

Ikväll blir det mysmiddag med familjen, Idol & inte nåt mer. Ska lägga datan åt sidan med & mina sociala kanaler. Vart extremt mycket jobb nu så jag tackar för ikväll & tar Fredag.

Puss!

Job_7138-1030x772

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>