<3 Tore

Idag var Tornado en äkta stjärna på hoppträningen!

Han hoppar så väl, modig och korrekt i allt han gör. Hoppade första gången en större bana på honom. Jag har velat rida in mig på honom, och ta det långsamt då han har så mycket kvaliteér. Man vet ju aldrig när man höjer upp och testar dom vad som händer? Med tanke på att han inte har hoppat så stora hinder sen innan och är bara sju år. Så modig, passar mig och min ridning toppen bra. Jag fick känna idag att ju mer ben och ju mer jag krokar in på banan hoppar han bättre. Så fort jag ser min distans och bara håller om hoppar han bra men tappar frambenen lite. När jag rider varje steg, krokar in , hoppar han som en miljon. Så stabil kille!

Glad att Royne ringde mig just den där dagen och att han hade så rätt. Han passar mig som handen i handsken, verkligen. Nästa år tror jag kommer bli super kul med den här grabben!

Bästa killen! Nu ska han få kvällsmat och borstas av hemma. Klockan närmar sig sen kväll. Jag ska kolla lite tv hemma, duscha och kolla igenom mailen sen ska jag faktiskt sova, så trött på kvällarna!

blogstats trackingpixel

9 reaktion på “<3 Tore

  1. Härligt med en riktigt bra hoppträning! Jag älskar att läsa analyser av ridpass och träning så fortsätt gärna med det! Jag undrar bara, vad menar du när du säger ”kroka in?”

  2. Awww Tore… så gulligt smeknamn :) inte undra på du är trött på kvällarna så som du håller på! Du har ju energi för 2-3 personer som du håller igång! :)

  3. Där har du din framtida stjärna tror jag! Jag kan verkligen föreställa mig dig och Tore i de större sammanhangen i framtiden. Han främjar verkligen din ridning på absolut bästa sätt och du matchar honom väldigt väl.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>