BLACKWEEK X Nelly.com (Samarbete)

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så kommer jag att ha lite samarbeten här, och just nu är det Nelly.comsom har en BLACKWEEK. Det är ju trevligt med dealer, rabatt nu inför julen och nyår osv, det är ju hetsigt, tycker jag också. MEN, nu har Nelly en grym deal. Blackweek på Nelly innebär att det kommer att vara en unik deal för er per dag fram till torsdag!

Dagens deal är 25% off jackets Länk här: och den ligger uppe tills imorgon (Onsdag)  klockan 10:00! Ni kan också om ni vill vara med och tävla om vilken kampanj ni vill ha här för mer info!

Jag har också valt ut lite smått och gått ifrån Nelly.com, om ni diggar något där ifrån har jag lagt direktlänkar till er här nedan. Ni får också såklart se några bilder på det som jag klickade hem, vad tycker du? Jag älskar fake- Uggsen och klackarna. Glöm nu inte att det är en ny deal varje dag fram tills torsdag, och just nu är det 25% på alla jackor, in och kolla!

Block heel thigh high: Här

Jumpsuit: Här

Snygga bootcut jeans black Här

Boots/Uggs Här

#Samarbete

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “BLACKWEEK X Nelly.com (Samarbete)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>