Music

Tips på musik som jag lyssnar på i sträck, och två artister som jag inte diggat sen innan men som verkligen har ändrat mitt tycke right now-

Sabina!, yeah girl. Jag har inte lyssnat på hennes musik sen innan, radion endast. Har inte någon av hennes låtar på min lista. Kollar på Så mycket bättre, hennes sett att tolka låtar och hennes röst är Amazing, sjukt nice att kolla på dessutom. Vågorna är sjuk, den har jag redan visat. Manboy och nästa låt är wow!

Mums!

Molly, ingen artist som jag haft så bra koll på sen hon släppte Rygg mot rygg. Efter den kom Utan dig. Man undrar lite vem hon menar?;)….. Lyssnar på den en del right now.

 

En annan typ av musik, men jag diggar Pia Mia

En sjuk grej, Chris Brown´s nya album har så sjukt många låtar så jag har bara lyssnat igenom dunder snabbt, har inte hittat någon jag gillar, besviken. Förutom Questions och dom som är släppta som singlar liksom…

4 thoughts on “Music

 1. Rivals – Adrian (han som var med i idol, riktigt oväntad men SJUK låt)
  Pari – hov1
  Nobody has to know – kranium (en av mina all time fave)
  How many times – dh khaled (+ett x antal artister (chris Brown bland annat))
  Or Nah – Ty dolla sign + massa artister.

  Dom två sista låtarna är ganska dirty. Rätt gamla också men jag tröttnar aldrig på dom. Sen Vet jag inte var du tycker om The weeknd? om du inte lyssnat på han, checka upp honom. Allt han gör blir typ bra. Hans röst är

 2. Den här kommentaren går inte på samma spår som inlägget men jag bara undrar om det kommer ut film på dig och Hilda från SM? 🙂 vet att du sa att det kanske inte var era bästa rundor men hey, man är inte mer än människa. Jag skulle iaf uppskatta om de kom upp.
  Ha en bra dag!

 3. Hej Nellie! Vilken typ utav häst känner du att du är allra bäst på? Vad är en riktig ”Nellie-häst”? Tittar man på dina hästar så får man såklart en uppfattning samtidigt som de är väldigt olika, men kanske har de en gemensam nämnare? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.