Vad svarar jag på..?

Random frågor som jag kopierade av en annan bloggare vid namn ”Nickys”, Here we go…

1- Om du hade fått en son nu, vad hade du döpt honom till? Amadeus eller Mowgli- Det är så många som har skrattat åt mig ang Mowgli men jag tycker att det är SÅ fint. Har dock mer tjejnamn…

2- Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? Dont know

3- Har du bra självförtroende? Jag tycker att jag har det. Men mitt självförtroende kan också gå upp och ner. Vanligtvis, JA!

4- Nämn tre saker på din att-göra-lista 2018? 1. Ta körkort direkt när jag kan och får så att säga, 2. Rida Arezzo igen 3. Bestämma mig för exakt hur min business ska se ut. Jobba i stall, köra eget, jobba som vanligt osv. Hela 2018 är ju året jag är och blir vuxen, och jag kan tänka mig att jag vill ha alla bollar klara då.

5- Beskriv ditt drömutseende. Om vi kollar på Beyonce har vi det där. Typ, Mörkare hy, blond/brunett, ögonfärg kvittar, lång

6- Någon du har kysst? Ja, någon har jag väl kysst i mina 17 år. Men det sjuka är att det är bara EN person av dom som jag alltid kommer att vara hemligt förälskad i. En person som kanske inte har spelat sina kort rätt, inte jag heller. Så är det;)…

7- Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Tror faktiskt inte vi har något

8- Är du nöjd med din profilbild på Facebook? Ja, jag är ganska noga med att uppdatera den, hehe

9- Vad väljer du, godis eller chips? Godis alla dagar i veckan ofc!!

10- Hur uppvaktar man dig? Hmm. Jag är ingen tjej som vill ha rosor och blommor varje dag, blir obekväm då. Mer att man är enkel och visar intresse att man vill ses ofta , ger komplimanger spontant och tar vara på tiden när man ses, svår fråga.

11- Har du rykten efter dig? Ja, både bra och dåliga skulle jag tro. Mest som offentlig skulle jag säga, precis som många andra..

12- Din absolut sämsta egenskap? Jag har ett väldigt högt temperament som kan gå till en överdrift i vissa situationer.

13- Din bästa egenskap enligt dig själv? Jag är väldigt ärlig

14- Kan man vara vän med sitt ex? . Oj, vet inte. Kanske på en nivå att man hälsar men inte mer. Ett ex är ett ex. Men ovänner är ju onödigt.

15- Har du kysst en kompis? Har nog bara kysst killar där jag trott det ska ”bli” något, och killar jag vart tillsammans med. Men jag har inte kysst en killkompis spontant, nej.

16- Hade du kunnat ha distansförhållande? Tror inte det. Beror ju på såklart. Jag har testat och det är svårt. Det känns som att det funkar i den perioden man är helt nykär, när det kommer till det bekväma stadiet blir det ett hinder istället. Kanske dock hade vart enklare om jag hade vart äldre.

17- Hur lång är du? 1.65, isch något

18- En vacker person? Bianca ingrosso tycker jag är vacker, inte snygg, vacker!

19- Ett serietips? Kollar inte så mycket serier så jag är nog den sämsta att fråga. Kollar just nu på den nya svenska serien ”Alex”.

20- Bäst just nu? Att jag är i en down period och det kan bara bli bättre!

6 thoughts on “Vad svarar jag på..?

 1. Ja livet går upp och ner, så är det för alla människor, och utan dom dåliga stunderna hade vi väl inte uppskattat dom bra stunderna lika mycket… ha en trevlig kväll nu Nellie. 🙂

 2. Det där med att vara vän med ett ex. Inga problem!! Ett av mina ex är han som alltid finns och stöttar och hjälper. Ett annat ex är min bäst festkompis. Näää bara vänskapskänslor kvar

 3. Killen som du är förälskad i, varför försöker du inte med honom igen då. Mycket gulligare ju än att gå från kille till kille, vilket du gör.
  Fixa det med honom och då du fortfarande är förälskad kommer ni vara länge.
  Vad hände och varför försöker ni inte igen? 🙂

  • Fast det är ju inte så lätt alltid att man bara kan ta tillbaka någon sådär. Han kanske inte har samma känslor tillbaka, han kanske inte är så bra för henne trots att hon har känslor för honom, dom kanske inte funkar ihop i ett förhållande osv. Väldigt lätt att säga ”ta tillbaka honom och hoppa inte från kille till kille hela tiden”, men det är desto svårare när många killar beter sig som skit och ett förhållande är något som är mer komplicerat än vissa verkar tro. Den där kommentaren var ju bara menad för att du skulle kunna pika Nellie, fast du försökt bädda in piken på ett sätt så det ska verka som du menar väl. Sånt där är så genomskinligt.

 4. Heejj! Har en helt spontan fråga till dig! Vart köper du all din hästutrustning och ryttarutrustning? Något ställe du rekommenderar att köpa ifrån eller köper du bara spontant det du behöver från första bästa ställe? Väldigt nyfiken faktiskt då jag alltid får sån beslutsångest.

  Ha en fortsatt bra dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.