Klockan ringde 06:30

Godmorgon , trött var rätta ordet när klockan ringde idag. Hilda är nu motionerad och fått sin frukost. Majs var så trött idag. Ska rida henne lite senare så hon får rört på sig med. 

Kl 12.00 startar vår klass. Det är en A:0 bedömning som kanske inte är vår fördel. Rida racersnabbt är inte min melodi 😉 Men vi ska köra vår plan och se hur länge den håller.

Idag ligger fokus på min klass . Vi hörs efter den helt enkelt.

Hoppas ni annars får en fin Lördag.

6 thoughts on “Klockan ringde 06:30

  1. SÅ fin bild! Men vad tittar tjejen bredvid dig på? Ser ut som hon kollar dig rakt i örat.. haha 🙂 kör så det ryker idag! 🙂

  2. Hej Nellie!
    Börjar med att säga att du är en grym tjej och du har i princip nått alla dom målen jag hade en gång i tiden trots att du bara är barnet!! Är helt mindblown 😀 Jag undrar, kan jag skriva privat till dig på något sätt? Har en del att dela med mig av som jag tror du kan uppskatta 🙂
    Jävligt bra kämpat i helgen och jag hoppas på ett svar 🙂 simma lugnt så länge, glöm aldrig vilken glöd du är!

  3. Hej Nellie! Jag har ett litet problem med ponnyn jag rider, vet inte om du kan svara på detta men tänker att jag försöker ändå. Ponnyn är väldigt aggresiv när man ska ta henne i boxen, bara sätte på grimman liksom, speciellt när hon vet att sadeln hänger utanför. Det hon gör beror på hur hon står, men vanligast börjar hon hoppa på stället och ha bakstrukna öron och liksom attackera en, men nu på senaste har hon även börjat sparka mot en. Har märkt att hon har olika ”spel” beroende på vart hon står i boxen. Står hon med huvudet mot dörren är hon inga problem att ta, däremot när hon står med huvudet mot vattnet, alltså med rumpan mer eller mindre mot dörren sparkas hon. Sen kan hon även stå i mitten, då sparkar hon inte mot en men blir sjukt jäkla sur och hugger lite efter en, så jag fattar ju att det är något hon lärt sig att folk blir rädda när hon gör så, stänger dörren o går. För ett tag sedan blev jag biten av en annan häst och känner mig inte helt hundra på att springa in till henne medans hon håller på, mina kompisar som inte upplevt något innan springer in till henne direkt och liksom ”det var ju inte så svårt”. Det får mig inte att känna mig så duktig, mer som en nybörjare. Då denna ponnyn är så extremt snäll när grimman väl är på, och älskar mer än allt annat, min livskraft med andra ord så gör detta mig så sjuuuuukt ledsen!! Vet du hur jag ska göra eller hur man kan jobba bort det? Eller min rädsla, för jag kan ju inte bara stå där der gör ju inget bättre. Skulle uppskatta allt jag kan få, annars var det bara skönt stt få skriva av sig. Mvh <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *