Idag gillar vi Majs lite extra

Är så stolt så jag spricker . Majsan hoppade 1.30 klassen idag med 0+4 fel. Rev de enklaste hindret.  Första i omhoppningen , de låg även som nummer 1. Slappnade av lite på det, så en bom rulla. Så duktig är Majsan. Tänk ändå att hon aldrig ens startat då jag köpte henne och nu hoppar hon 1,30 klasser . Hon är inte lätt så extra stolt över hennes prestation . Idag fick jag hjälp av Royne Zetterman på framhoppningen . Har tränat för han en del så han sett henne innan. Kom med mycket bra åsikter och tips.

Nästan löjligt hur jag beskriver det. Som man vunnit nåt stort liksom, men känslan är densamma. Ville. Resa denna vita häst gjort med mig. Att hoppa 1,30 gör henne lite ”stor tjej” och det är så gulligt. 

Såklart i det snygga Alfab schabraket och luvan.

Hilda tävlas inte idag utan trimmas. Imorgon går hon SM kval 1.

Filmen hittar ni på min Youtube. Sök på Nellie Berntsson 

8 thoughts on “Idag gillar vi Majs lite extra

  1. Så roligt att se och vad kul att du är nöjd, du är så duktig Nellie! Stort grattis till fina prestationer och vilket jobb du gör!!!

  2. Wow, bra jobbat! Är mest imponerad av att du klarar av henne, hon ser skitsvår ut. Jag skulle aldrig våga sitta på henne ens. Men hon ser fantastisk ut, och vilken kapacitet!
    Håller tummarna stenhårt för dej i helgen, hoppas du tar medalj

  3. Grattis! Det är så kul att få se Laissa på ”riktiga” hinder nu, har alltid tyckt att hon har liksom sett lite förvånad ut på lägre höjder. Typ ”varför håller ni på och förolämpar mig med sådana löjliga små hinder? Alltså, ni vet ju att det där är för enkelt för mig?!” 🙂 Förstår dock att det inte varit en enkel resa och krävt sin tid, så bra jobbat och lycka till framöver!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *