Ett och två ner

Är så stolt så jag spricker över Laissa idag. Lätt de största vi hoppat inomhus och sen allt att kolla på. Två ner, men hon kämpar på. Så sjukt stolt över henne idag lite extra. Hon var inte ens startad när jag köpte henne. Min älskade majs.

Hilda var Superfin. Red på nytt bett. Ett ner som egentligen kom från ingenstans ! Men otroligt bra runda. Nöjd!

Överanalyserar lite min ridning nu, men bra när olika ”bättre” ryttare och tränare från läktare säger att allt stämmer . Känns bra inför Lördag.

Imorgon kommer resten av familjen vilket känns kul. Nu måste jag sova, helt slut. Imorgon startar Laissas klass 08;00

Tidig morgon. Godnatt

Måste även lägga in en snabb hyllning. Jag jobbar med ett flertal sponsorer. Alfab är en av dom. Jag blir så innerligt tacksam hur de stöttar mig och tror på mig. De gör att samarbetet känna så genuint äkta . Väldigt väldigt glad över att ha inlett ett samarbete med dom, både jag och mina hästar. Tack familjen Behrens.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *