Packning igång 

Alla hästarna var färdig riden 09;30, så jag har verkligen jobbat på. Hilda linades och ska trimmas imorgon innan klassen som går på efm. Kändes bäst. Hom var så fin igår och har nog träningsverk. Laissa trimmades i låg form och var fin, Tore trimmades och jag jobbade på att få honom på båda tyglarna. Han biter sig gärna fast i en sida och latar sig. Han blev svettig och trött. 

Klockan närmar sig tolv och det mesta är klart. Det som är kvar är att duscha Hilda & Laissa och sedan ska dom få äta sen lunch i sina boxar för att torka. Men sadelskåpet är på och Ready to go, hö och mat är i lastbilen samt hängare, boxgardin, pall och en del annat fix! Vi planerar att åka runt 14/15 tiden så att vi är framme sen efm, ungefär 18 tiden. Julia & Leah, min kusin kommer och hjälper till att packa ut och sedan köper vi pizza till lastbilen till middag. Planen för idag alltså. Bilder kommer senare idag! 

5 thoughts on “Packning igång 

  1. Hei! Ville bare si at en så liten ting som at du skriver ”hadde ridd ferdig hestene 09:30” er veldig motiverende! Jeg går et krevende studie og var usikker på om jeg klarte å kombinere det med hest, men når jeg så deg være klar med 4-5 hester + stallarbeid før typ 12-13, tenkte jeg at da klarer jeg 1 hest i tillegg til studier.
    Lykke til på SM <3

  2. Funderar på att köpa Equick shock skydden som du har. Vad tycker du om dem? Jag är mest rädd för att de ska bli ”tunga” jämnfört med andra skydd. Är de tyngre?

  3. Du är ambitiös och duktigoch allt ser perfekt ut. Men en sak fattar jag inte, kan nån hjälpa mig att förstå? Allt detta jobb och alla människor som är inblandade, alla kostnader.
    Du åker och tävlar, nån betalar för alla kostnader, startavgifter, lön till den vuxna som är med och kör osv. Om du vinner eller blir placerad, får du så mycket pengar då att det täcker alla kostnader? Eller är det sponsorer som betalar allt?
    För en som bara har hållt på med sånt här på hobbynivå kan inte förstå. För oss var plånboken alltid bara tom, fast det var ju väldigt roligt. Men någon måste yrkesarbeta för nöjet också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *