Hola ladies & boys

Vilken jävla bajs dag, alltså jag känner bara bläh. Inte börjat bra. Först & främst har hästarna vart heeeeelt galna på morgonen i stallet. Dryga, bits & den ena efter den andra får utbrott i boxen för alla ska ut exakt samtidigt. Ibland är dom ju knäppa. Så, lugn och fin ni är ute nu & longerade, halleluja.


Stör mig mest på att jag ej va på gymmet kl 07 idag, som jag hade bestämt. Min klocka ringde istället kl 07 och smilla var stress på morgonen så hann ej. ( vi kör nämligen smilla till skolan). Får ta gymmet nu vid lunch istället, sen i efm ska jag rida en häst. En tjej som tränar för mig, så jag tänkte sitta upp & hoppa den några språng för att känna av, för att få en lättare bild i huvudet och uppfatta hästen rätt. Enklare när man sitter på då och kan läsa av den osv. Tänkte hjälpa till på Tessie nu och som sagt, gymmet next på schemat. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>