Jag har hela världen under mig snart….

Har lyssnat sönder Sabinas tolkning av Uno`s låt hela dagen. Men seriöst, är det inte heeeelt sinnes bra? Texten & tolkningen hon gjort får varenda hårstrå på min kropp att resa sig. Känslan som infinner sig är att INGET är omöjligt. INGET.

Idag har jag gjort i princip allt som jag skrev imorse.  Var & gympade på eftermiddagen. Bandet i ca 45 minuter & sen Cardio järnet. Tömmer alla tankar & sinnesro blir helig när man blir av med allt på gymmet. Verkligen saknat den tiden, trots 5 hästar som ska ridas / dag. Men har fått det att fungera innan & nu lägger jag in den biten i mitt liv igen.

Annars är det nedräkning till ELMIA. Lastbilen rullar Fredag eftermiddag & det ska bli kul. Ännu en utmaning för mig & Hilda ihop. Vi har hela världen under oss snart!

Fick en från ang vem som jag använder som kiropraktor på mina hästar. Camilla Isaksson heter hon & befinner sig i Sjöbo men kommer ut till mig & tar mig an mina hästar. Hon är magisk & tro mig att jag ALLTID känner sån enorm skillnad när hon jobbat med min på olika ev svaga punkter. Använt mig av henne sen 1 år tillbaka & är så otroligt nöjd. Utöver det världens bästa hovslagare Micke som hjälper mig så gott han kan med Joe & hans jätteböld. Så viktigt med bra team runt sina hästar. Som känner dom & ser filmer & utveckling. Väldigt noga med just sånt.

Nu ska jag äta middag & ikväll blir det en PW med ett trevligt sällskap. Livet i Skåne levererar <3

IMG_8947

blogstats trackingpixel

10 reaktion på “Jag har hela världen under mig snart….

 1. Hej Nellie! Jag tycker du är helgrym och det är fantastiskt vilken utveckling du gjort på hästryggen senaste tiden. På bara några månader. Wow!
  Har en fråga… Du tränar ju extremt mycket och jag förstår att det är viktigt i och med din elitsatsning och allt runtom det…
  Bara en tanke som slagit mig, tänker du ibland att det blir för mycket träning för dig? Detta är absolut inget hat på något sätt, hoppas du inte tolkar det så<3
  Mer att jag funderar över ångest och den biten. Jag själv har känt det mycket under en tid och ibland får jag lite känslan av att andra som inte tränar lika hårt är mindre värda.
  Jag vill återigen poängtera att detta är ABSOLUT inget hat. Bara en snurrig tanke som flugit runt i mitt huvud ett tag och som jag undrar lite hur du tänker kring.
  You go gurl!

 2. Kollat på dina senaste videor från klasserna (hopptävlingarna) – grrrymt får jag lov att säga! Känns det inte som att du flyter på moln just nu, tjejen? 😉 Ser att det dimpar in skitkommentarer emellanåt, hoppas verkligen att du kan vifta bort dem (det tror jag att du kan). Låt aldrig någon skit nå dig in på djupet bara, det är viktigt, gör din grej, och med alla medel sopa bort skiten – tyvärr tror jag alla såna troll och haters kommer att existera, och jag hoppas att du som en ung tjej har makt och medel att inte låta dessa påverka dig! Skitsygga rundor på sistone, keep it up!!! :-)

  • Thank u, glad jag blir :)!
   Ja, tyvärr. Men det är pgr utav avundsjuka antagligen, och sånt rör inte mig. Dom lägger ju ändå sin tid här(?), konstigt nog. Fortsatt fin dag:)

 3. Hej! Vad kul att se att du använder Camilla! När jag bodde i Ystad och hade häst var det enbart Camilla som fick röra min häst 😉 och när du pratar om hovslagar-Micke kan jag inte tänka mig någon annan Micke än den jag hade också! Otroligt smart att låta Micke och Camilla ta hand om din hästar, de är
  Otroligt grymma! Tack för en bra blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>