100 % Felfri helg

Äntligen så får man lön känns det som. Så sjukt roligt att åka iväg en sådan här helg med Laissa & Tornado & leverera bra rundor med nollresultat.

Tornado som jag skrev igår fick jag en fantastisk känsla. Helt magiskt att rida en häst med sådana sjuka kvaliteer. NU hoppar vi 1,15 nästa gång. 1.10 gör han med bra självförtroende nu!

Kolla rundan , visst är han trevlig & sjukt snygg!

Idag var det Laissas tur att åka med. Hon fick premiärhoppa 2 st klasser på en dag. En kort paus mellan starter. Utöver det vår 2:a 1.30 start som vi nollade. Vilken känsla jag fick i båda starterna på henne. Litar så extremt på henne nu & känner att vi blir mer samspelta. Innan var hon den ”yngre” hästen, men nu har jag 2 st andra gröningar hemma så Laissa börjar komma upp på en bra nivå nu. Hon åker med mig till SM i Billdal ihop med Hilda men går 1,30 kringklassen.

Här har ni 1,20 rundan

Sen kolla hur fin hon är i sin andra 1.30 klass. Känns verkligen som vi är samspelta ihop och har en bra rytm. Okey kanske lite valpig här & där men ändå kvalite. Verkligen lagt ett enormt jobb hemma på Laissa nu. Trimmat trimmat & inte lämnat nåt åt slumpen. Så sjukt kul när man får belöning med bra resultat!

Vore superkul om ni ville slänga in en kommentar om rundorna. Är så sjukt stolt över dom . Tyvärr har Joe fortfarande hovbölden kvar som ömmar. Så sjukt tråkigt att halka efter i planeringen med han. På Fredag åker jag till Elmia med Hilda.

L I V E T!

blogstats trackingpixel

28 reaktion på “100 % Felfri helg

 1. Stort Grattis till fina rundor, blev speciellt imponerad av Laissa, hennes språngkurva blir verkligen bättre och bättre, inte alls det där kastiga ”hej och hå” hoppen, det känns som om du har jobbat upp hennes avläsning av hinder vilket är så viktigt för de större höjderna. Tornado var såklart också jätte fin, men jag går alltid mer igång på utveckling hos ett ekipage 😉

 2. Jättefina rundor. Blir speciellt imponerad av 1,30 m rundan, hon hoppar nästan ännu bättre ju högre det blir. Ska bli kul och se vart detta slutar. Märks vilket bra jobb du lägger ner på dem, kram :)

 3. Alltså wow vilka fantastiska rundor, du rider så mjukt och moget och lotsar dina hästar runt banorna på bästa sätt⭐️Du ger verkligen dina hästar gott självförtroende , hatten av för dig och önskar dig all lycka i framtiden❤️Kramar från en 40 årig tant

 4. Hej!

  Tore ser så välriden och trevlig ut att rida!

  Laissa ser fantastisk ut. Fin galopp och du lägger henne rätt på alla hinder. Hon ser ut att kunna vara snabb och vändbar. Ni kommer bli farliga!

  /Karin

 5. Sjukt snygga rundor, har följt dig sedan köpet av laissa, och när hon var iväg och måste säga att detta var riktigt riktigt snygg runda, SPECIELLT 130!! man ser att du kämpar och att det är en svårare häst men du lägger henne riktigt bra och man ser verkligen att du kan din häst och skapar bästa förutsättningarna åt hennes karaktär!!

  Sett mindre av tornado men man ser att han är grönis men du ser jätte följsam ut och fina potentialer, kul att fortsätta följa!

  Kul att se att du fortsätter kämpa och kötta!

 6. Ja du, 130 rundan…mäktig! Finns inte något speciellt att fela, ni är ett team jag skulle kunna kika på i timmar. Er rytm i ridningen, placering inför hinder, en fröjd för ögat! Det som jag ser fram emot är att se dig och Laissa i finalomhoppning, för jag tror denna dam kan ta ett jädra tempo men ändå behålla sin fina hoppteknik.

  Lite synd att de tagit bort hästbytet i VM, för jag tror laissa hade varit en sån häst som andra ryttare hade haft svårt med, hon är inte lätt men du får det att se väldigt effortless ut. Jättefina rundor!

 7. Underbara laissa!! Är så glad att se att det går bra för er nu och att du inte sålde henne! Vilken dröm hon är <3 svår absolut men när du får ordning på henne så är hon magisk

 8. Tycker du har utvecklats något otroligt de senaste åren! Det är fantastiskt att se dig lotsa runt dina hästar. Och på tal om dina hästar så tycker jag att du sitter på så fint material nu (extra kär i pojkarna)! Hade du valt att satsa på karriären som elitryttare tror jag att du hade lyckats. Lycka till med vad än du tar dig för :)

 9. Oh my. Båda är fantastiska men tappar ju andan på Laissas 1.30. Har nog aldrig sett en liknande häst, vilka kvaliteer hon har alltså! Syns att du trimmat på, så sjukt grymma är ni!!❤️

 10. Du får det alltid att se så himla lätt ut Nellie, som att du inte gör ett skvatt på hästryggen – även på en sån häst som Laissa! Hur gör du? Haha. Blir så sjukt imponerad av dig och din resa som ryttare, och älskar att se dina videos. Mjuk ridning, små fina hjälper och glada hästar som utvecklas i ett bra tempo. Du är grym!!

 11. Åh wow Nellie.
  Du har ingenting att klaga på efter dina super rundor med dina fina hästar .
  För 2 veckor sen hade du problem med hinder ur sväng med L och nu hoppar hon som ingenting. Herrgyd hur gör Du.? Hahha jag har haft problem med det i ett halvår med min häst och du har tränat bort det på 2 veckor! Bra jobbat tjejen !!!

 12. Stor skillnad på dig och Laissa. Alltid gillat henne men tycker hon hoppar ännu bättre på den här höga höjden och får bättre språngkurva! Ni kommer komma långt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>