Tornado<3

Tornado aka Tore var 100% felfri idag igen. Dom starterna som vi gjort tillsammans har vi vart felfria i alla starterna sen jag fick honom. Han är verkligen så klok, duktig, smart, modig och posetiv till jobb & tävling. Det känns så enkelt att styra runt honom. Visst, nu är höjden inget, men han kommer fortfarande vara likadan på 1.40 sen, det känns som att han är den typen. 


Vår bästa runda hittills iallafall. Jämnt , bra rytm & kom rätt på alla distanser. Kändes sjukt enkelt. Btw, älskar min nya ”dark grey” kavaj. Färgen är mums och formen, känner mig så kvinnlig i den. Har dock fyra Cavalleria Toscana kavajer. En ljusgrå, svart, blå och denna mörkare grå. Säger ju en del;).. 

Tacos har jag ätit mig proppmätt, kollat en serie och väntar nu tills matchen börjar ikväll då jag hejjar på Mikaela lauren ofc. U go girl! 

blogstats trackingpixel

11 reaktion på “Tornado<3

 1. Efter Mikaela Lauréns uttalande kring Peder Fredricssons vinst av Jerringpriset är min respekt noll för henne. Otroligt oproffsig människa.

 2. Hej!
  En väldigt random fråga, men kan inte du berätta vad man kan ha på sig på Halloween? Hatar att klä ut mig!! Vad skulle du ha på dig?

 3. Alltid lika roligt när man får en häst som Tore och att du sitter på honom gör er inte sämre till ett ekipage. Och med tanke på att du har Hilda med så har du två farliga hästar som du kommer komma långt med <3 Och älskar kavajen

 4. Aa.. det säger att du är sponsrad..du har ju knappast gått och köpt fyra CT kavajer för att dom är så ”himla fina i formen”

 5. Hej Nellie! måste bara fråga hur du kan stötta Mikaela Lauren efter alla hennes utspel mot ridsporten och Peder efter jerringpriset? Hon hängde ut alla ridsportsmänniskor och kallade oss för en ända stor sekt. Hon sa att det var största skandalen genom tiderna att Peder fick priset och inte Sarah Sjöström. Detta trots att Peder hade fått flest röster sedan Jerringpriset startade år 2000. Ville bara höra hur du som hästtjej ändå skriver you go girl och hejjar på henne trots hennes hatstorm mot allt som har med hästsporten att göra!
  Kram Josefine
  Ps Nellie you GO girl

  • Hello, tack, u go!<3

   Jag stöttar inte det hon har uttalat sig om, som många här vet, och säkert du också så har jag berömt Peder och lyft honom på alla mina socialamedier, jag var tex en av dom med större konton eller makt som bad svenska folket rösta på honom. Sen att hon uttalar sig fult efter det och betett sig dåligt mot oss står jag inte bakom. Men hon har personligen inte gjort mig något, och jag hejjade på henne i matchen och inte den norska, hon är svensk liksom. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>