Pics! 

Här kommer bilder ifrån igår
Gullig tjej som kom fram och frågade om autograf. Cute! 


Jag gick loss på popcorn & godis igår. Vadådå? 


Min snap : Gonziie, filmen vi kollade på var grymt bra. Vi var på någon VIP grej, väldigt lite folk i salongen. Men shit asså, GRYM. Läskig, och lite deep. Vi alla tjejer satt & grät… jag kollade på klara, hon kollade på mig, sen brast det. Happy death day, rekommenderas. När den kommer ut! 


Nu däremot ska jag till stallet och rida majsan, packa och hinna fixa lite i stallet innan vi ska iväg på tävling. Idag ska Tore ut och hoppa en klass. Goodluck till mig och T. 


blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Pics! 

  1. Ett spontant tips såhär på lördagseftermiddagen, om du har några minuter över lyssna på ”rockstar – post malone”, känns som din typ av låt 😉 Om du inte tycker om låten första gången, lyssna två gånger till så kommer du älska den. Tyckte inte om låten först men nu är jag HELT BESATT haha. Det enda som spelas i mina lurar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>