Stockholm igen, Tv & en fråga till er

Yes, då var det bokat & klart. 31 Oktober flyger jag till Stockholm igen för ytterligare ett möte med ett produktionsbolag. Jag är så laddad & så glad över denna förfrågan. Helt rätt i tiden & passar mina följare helt galet bra. För det är verkligen så. När jag får ett jobberbjudande så tänker jag väldigt ofta på er som läser, alla tjejer, mammor & ni andra. Vad hade ni velat? Hur kan jag bidra med att få er lite mer nyfikna på mig? Vill nå ut med bra saker & inte massa blaj blaj. Tycker min Clinic Med Nellie är bra, riktigt bra. Enkla tips till alla som rider. Man behöver inte rida EM för att ta emot enkla tips.

Clinic med Nellie ser ni HÄR

Nu vill jag ha er hjälp. Senast för många år sen var det ”Jag är Nellie”. En 13 årig tjej som visade upp sin värld för er. Mötte kändisar & tränade sina ponnysar. Ni träffade min familj & mina vänner. Nu har några år gått. Eller rättare 5 år har gått. Har flera hästar & stora ambitioner med min sport & såklart mina sociala kanaler. vad hade du velat ha mer utav i rörligt material i TV format? Läser alla kommentarer noggrant, både jag & ett produktionsbolag :)

En kommentar, evigt tacksam.

016

blogstats trackingpixel

26 reaktion på “Stockholm igen, Tv & en fråga till er

 1. kommentarer tja tjejen vad ska man säga du verkar ha lyckats med ditt liv så grattis. men en fråga är det här verkligen vad du vill

 2. Hej,
  Det hade varit kul att följa med på träning för Sofie. Blir det nästan som en clinic. Man får se dig träna och höra vilken feed-back hon har på dig med de olika hästarna du har. Säkert mest intressant för de som själva rider iofs :)

 3. Blev besviken när jag såg första avsnittet, alldeles för kort. Hade förväntat mig att det skulle vara betydligt längre, hoppas att det andra avsnitten kommer vara längre för detta kan man egentligen inte ens kalla för avsnitt men roligt att få se dig istället för bara skriftligt också!

 4. Jag tycker det skulle vara roligt med någon liknande serie som ”ryttareliten” om du kom ihåg den tror det va så den hette med lite extra fokus på dig och Hilda. Eller en mer dokumentär liknande serie med dig hur du tagit dig dit du är och din vardag osv

 5. Detta är inte en kommentar angående innehåll men lite konstruktiv kritik som kan vara relevant inför produktionen, du borde jobba på att tala tydligare! Mindre utfyllnadsord som ba, eller, och så vidare samt ett tydligt uttal gör det så mycket enklare och behagligare när man ser på ett program och det ger även ett mer seriöst intryck. Jag har tänkt mycket på detta när jag hört dig i tal, du uttrycker dig SÅ bra i text, men i tal blir din poäng mer otydlig. Självklart behöver du inte tänka på det i dina vloggs (även om det blir trevligare för konsumenten då) men i seriösa produktioner tycker jag att det är ganska viktigt.
  Kör hårt, du är så duktig och driven samt inspirerar med allt du gör! Kram

  • Håller med om att Du behöver tala tydligare och inte så fort. DIna inlägg är ibland svåra att läsa. Ofta med syftningsfel som avlöser varandra.

  • Jätte bra clinic Nellie, men jag håller med Anna, ett tydligare språk skulle främja mina öron som kanske är liten yrkesskad (jobbar i småbarnsgrupp) och inte har svenska som modersmål.

 6. Hej Nellie, måste först säga: Du är grym. Såg din runda i Karlshamn live, wow säger jag bara. Du är en STOR förebild för mig, du jobbar verkligen för det du vill och som jag har sett det ger du inte upp i första taget!!
  Jag skulle tycka det var grymt kul om du gjorde en liknande serie som den du hade för några år sedan, så man kan följa mer ”hela” ditt liv liksom.
  Fortsätt med det du gör, för det är du grym på! <3

 7. Skulle tycka de va kul och se hur din vardag ser ut! Exempelvis hur dina dagar ser ut inför stora tävlingar osv, att man får se hur du tränar hästarna hemma, förbereder dem, tränar hos tränare och att du under tiden delar med dig olika tips för hur man ska nå sina mål. Detta hade jag tyckt skulle vart skit kul att följa och det blir samtidigt lärorikt för oss andra hästtjejer :)

 8. Hej! Hoppas du kan ta kritik för det är inte dör att vara dum utan för att göra något bättre. När man ser ditt namn tänker man(jag) hästar. Hästar, Skåne, hästar. Hoppning, tävlingar, träningar. Det skulle vara roligt om man fick följa dig i en serie eller i en långserie (som en film) i 2 delar. Där allt är genomtänkt och man tar omtagningar tills det blir bra. Ibland pratar du lite fort eller luddig, jag vet inte, men något av dom två alternativen är det för det är svårt att höra vad du säger. Ibland blir det även lite ”ungdomligt” med sådana ungdomsutryck. Nu är du ju tonåring och du får ju vara som DU är, men när det ska sändas i TV kan det ju vara bra om man hör vad du säger och att tagningarna blir lite mer genomtänkta och produktionen mer påkostad. ”Jag är Nellie” tycker jag är bra för då hängde man med men ”Clinic med Nellie” vart lite svårare, just för att man inte alltid hör vad du säger. Nu har det ju bara varit ett ”avsnitt” eller vad man ska säga men det är min åsikt. Jag tycker att det är synd att allt blir ”på avstånd” och lite platt för det är inte så jag uppfattar dig och då tycker jag det är synd att man filmar dig så. Kram!

  • Håller med om att du måste prata så att man hör/förstår vad du säger. Håller även med om att du är mer än vad man förmedlar via kameran. Du gör förstås ett fantastisk jobb och du är ju bara 17 år så fortsätt som du gör och ta till dig kritiken så kommer du komma ännu längre och skaffa dig ett bättre tv-team!

 9. Jag skulle gärna vilja se mycket ridning, träning och tävling, vanliga dagar i stallet och ja allt ditt jobb med hästarna. Stallet blandat med dina reflektioner, tankar och mål kring ridningen.
  Skulle vara roligt att se när du håller i lektioner för andra, skulle vara lite kul om du skulle lära någon av dina föräldrar att rida som i det stora hoppet, eller om du har en grupp eller en person (kanske Smilla?) som ni sätter upp mål för och sen tränar ni för det med dig som tränare :)

  Tack för en underbar blogg, älskar att komma in här och läsa och följa din framgång. :)

 10. Jag hade blivit glad över en förlängning av clinic med Nellie. Kanske där man får se dina träningar, trimningar, tävlingar mm. Och tips till den som ska köpa sin första häst/ponny, hur man ”provar” den och hur man vet det blir rätt mm. Blandat med tips för den mer erfarne med träningsupplägg osv. Kör hårt Nellie, du är grym, värsta bästa förebilden! Men håller med någon ovanför här: tala tydligare 😉

 11. Jag skulle gärna vilja se något liknande Wahlgrens värld, så man ser dig i din vardag med familj och vänner. Liksom få lära känna dig på djupet.

  Tack för bra blogg!

 12. Igår köpte jag lite snacks och satte mig och kikade viaplay efter jag pussat om barnen för kvällen, kul att se dig i bild med många bra tips i din snabb clinic. Kände dessutom för alla pappor som ramla av, men kämpade på så fint för sina barn.
  Gällande din fråga, jag tycker att det vore väldigt kul och nyttigt för många yngre individer (även äldre) dessutom att följa dig i ett kortsiktigt eller långsiktigt mål. Processen från planering – > resultat->motgång – >framgång – > mål, varför… För du är så brutalt ärlig och jag tror att det är nyttigt som sagt att visa att allt inte är ”instagram-perfekt” alla har motgångar, berätta hur du tänker i motgångar för att ta dig uppåt igen, hur du klappar dig på axeln när det går bra, du har ett friskt tänkt som jag tror många skulle behöva anamma i sin vardag.
  Förslag nr 2. Jag gillar ju när du gör medvetna val och använder dina kanaler för att sprida medvetenhet kring ämnen många kanske inte vågar eller orkar ta i, ex ditt samarbete med Maria Nila – > djurvänligt, utfrysning, lyfter vardagshjältar, kvinnosyn etc här beror det helt på vilken segment ni ska rikta er emot, känner du att du vill nå ut till en ”ny” målgrupp, tänk lite extra på vilka du just nu når ut till i dagsläget via dina kanaler och vart du önskar nå? Spännande! Nähe, dags att sova även jag ska en sväng upp till Estocolmo nu i veckan, 4h bil :)

 13. Hej!
  ”Jag är Nellie” & ”Nellie svarar” var riktigt bra tycker jag, då menar jag RIKTIGT bra. Det var verkligen som att man lärde känna dig. Det gör man ju till viss del här & andra sociala medier också, men inte alls på samma sätt. Där fick ni med helheten av ditt liv, inte små delar utspritt, om du förstår hur jag menar.
  2 säsonger var det va? Nu är det dags för säsong 3+

 14. Jag skulle vilja se en massa från stallet, typ som en serie om din vardag. Som till exempel hur du putsar, din utrustning (reviews typ) och hur du lägger upp träning och vanliga vloggar.

 15. Hej!
  Jag har en idé!

  Många, inklusive mig, har ju en hobbyhäst. Det vill säga tillexempel en häst man skuttar runt i skogen med och rider något enstaka pass på ”banan” (läs: en åkerplätt eller annan yta med ok underlag) ibland. Kanske hoppar någon stock i skogen och ja, du fattar.

  Det hade varit så otroligt intressant att en duktig ryttare (dvs du) åkte runt och hjälpte oss hobbyryttare med bra övningar, inspiration och muskeluppbyggande grejer man kan hitta på för att ridningen ska bli så givande som möjligt. För även fast man inte tävlar så vill man ju sin hästs allra bästa och att den ska jobba rätt och vara lydig och välbyggd.

  Själv har jag en ljuvlig och intressant 4-årig arab-korsning med en räv bakom örat. Vi kämpar på i skogen och försöker variera oss och hitta på roliga saker. För det mesta går det rätt bra, men jag, och han, behöver inspiration!

  För övrigt vill jag tacka för att du inspirerar både i ridning och som människa. Var rädd om dig. ❤

  Mvh Johanna i Umeå

 16. Jag tycker det är kul att få se din vardag i stallet/träningar osv som jag själv blir insperead av och driven. Men även annat är också roligt Lycka till dig, kram☀️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>