U know what to do

Fick en super snäll kommentar av en tjej som kollat på min senaste VLOGG i Stockholm, texten lyder:

Gos!! Förresten, skulle sagt detta för längesen, men angående dina dagar i Stockholm. Du är one of a kind. Så ödmjuk för allt men ändå så tydlig och tar för dig. Sjukt coolt och helt fantastiskt. Log igenom hela din vlogg och inspirerades varje minut. Bästa bästa bästa tjejen!

Tack Amanda, här är videon hon skriver om…

Kolla och se om ni får samma uppfattning ? Roligt att få beröm och kritik, oftast 😉

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “U know what to do

 1. Hej Nellie,

  Jag har följt dig i flera år, och du är en sån motivation för mig! Inte bara genom din ridning, utan också genom ditt driv och styrka i dig själv. Stort tack för att du är du!
  Jag har en fråga. När jag var yngre hade jag egna hästar, främst C och D-ponny, men också en storhäst. Jag tävlade flitigt upp till MSV B med ponny och 110 cm i hoppning. Tyvärr fick min bäst ponny cancer, och efter det blev jag helt förkrossad och valde att sluta med häst, jag var bara 15 och som du vet kan det vara en känslig ålder.
  Jag är idag 24 år och valt att ta upp ridningen igen, men nu på ridskola. Det är första gången i mitt liv jag rider på ridskola, och jag trivs väldigt bra med den jag rider på idag! Det finns ett stort utbud av hästar och jag ska på söndag hoppa min första pay&jump sedan jag var 15, är väldigt taggad!
  Nu till min fråga, jag ska hoppa 60 och 70cm på storhäst, vilket känns rätt lågt, (även om jag vet att banan har betydelse, och inte höjden), så vill jag gärna hoppa högre och ställa upp i en lokal tävling på klubben som är nästa helg, då 90 och 95 cm. Tror du att jag fixar den lokala tävlingen trots mitt uppehåll på några år? Jag har fått mycket beröm på hoppträningarna, och rider en hoppgrupp och en dressyrgrupp i veckan, dem högsta på ridskolan, men började denna terminen. Borde jag förklara läget för min tränare och försöka övertyga henne att jag fixar det?
  Hade uppskattat otroligt mycket om du tar dig tiden att svara, aningen här eller via mejl.
  Fortsätt göra din grej, du är grym och kommer gå långt! Jag tror på dig, fortsätt inspirera på de underbara sätt du gör!
  Kram Christine

 2. Hej!
  Det stora hoppet och din clinic var super kul att se på.
  Tror dock jag har missförstått en grej. Du har sagt att du ska vara med i det stora hoppet?
  Men menade du att det är din serie som kommer efter? 😛
  Bara så man vet om du kommer med i den serien också eller ej. Där har det blivit lite otydligt 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>